Dankzij Wide Dynamic Range is de nieuwe AXIS bewakingscamera geschikt voor locaties met sterk uiteenlopende lichtomstandigheden.

De AXIS Q1604 is een videobewakingscamera die dankzij Wide Dynamic Range beelden kan vastleggen met verschillende sluitertijden. Daardoor is de netwerkcamera ook inzetbaar in locaties met extreem heldere en donkere gebieden of met tegenlicht. De AXIS Q1604 is het indoor-model en er is ook een variant voor buiten: de AXIS Q1604-E.

De beveiligingscamera's zijn geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld entrees, gebouwen met grote ramen of tunnels. De AXIS Q1604-E heeft een IP66 en NEMA 4X waardering en is bestand tegen stof, regen, sneeuw en zon en temperaturen van -40 graden tot 50 graden Celsius. Hij wordt geleverd met een montageset en zonnescherm.

Beide AXIS netwerkcamera's beschikken over een dag- en nachtfunctie en ondersteunen tweeweg audio. Ze leveren beelden in HD 720p of 1 megapixel resolutie en kunnen gelijktijdig verschillende videostreams in H.264 en Motion JPEG formaat leveren. De AXIS Q1604 heeft een adviesprijs van 849 euro, terwijl die van de AXIS Q1604-E 1099 euro bedraagt.

Bron: www.diskidee.be

Dankzij Wide Dynamic Range is de nieuwe AXIS bewakingscamera geschikt voor locaties met sterk uiteenlopende lichtomstandigheden. De AXIS Q1604 is een videobewakingscamera die dankzij Wide Dynamic Range beelden kan vastleggen met verschillende sluitertijden. Daardoor is de netwerkcamera ook inzetbaar in locaties met extreem heldere en donkere gebieden of met tegenlicht. De AXIS Q1604 is het indoor-model en er is ook een variant voor buiten: de AXIS Q1604-E. De beveiligingscamera's zijn geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld entrees, gebouwen met grote ramen of tunnels. De AXIS Q1604-E heeft een IP66 en NEMA 4X waardering en is bestand tegen stof, regen, sneeuw en zon en temperaturen van -40 graden tot 50 graden Celsius. Hij wordt geleverd met een montageset en zonnescherm. Beide AXIS netwerkcamera's beschikken over een dag- en nachtfunctie en ondersteunen tweeweg audio. Ze leveren beelden in HD 720p of 1 megapixel resolutie en kunnen gelijktijdig verschillende videostreams in H.264 en Motion JPEG formaat leveren. De AXIS Q1604 heeft een adviesprijs van 849 euro, terwijl die van de AXIS Q1604-E 1099 euro bedraagt.Bron: www.diskidee.be