RIM introduceert de BlackBerry Curve 9320, een mobiel toestel dat bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste smartphone en vooral sociale media willen gebruiken.

De nieuwe BlackBerry Curve is een smartphone in snoepreepmodel met een fysiek toetsenbord, een trackpad en een niet-aanraakgevoelig scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels en 65.000 kleuren. Deze BlackBerry quadband smartphone biedt eveneens een 3G-connectie. Besturingssysteem is BlackBerry 7.1.

Research in Motion (RIM) voorzag de nieuwe BlackBerry Curve 9320 smartphone van alle belangrijke BlackBerry messaging en sociale mediafuncties. De Curve 9320 heeft een speciale BBM (BlackBerry Messenger)-toets waarmee je meteen het mobiele sociale netwerk van RIM kan gebruiken is. Met de nieuwe Social Feeds 2.0 app kan je tegelijkertijd updates plaatsen op meerdere sociale netwerken en ook updates ontvangen van verschillende nieuwsbronnen (RSS).

De BlackBerry Curve 9320 heeft een geïntegreerde 3,2 megapixel camera met flitser die ook het opnemen van video's ondersteunt en dankzij de ingebouwde GPS foto's ook kan geotaggen. De smartphone biedt ook een ingebouwde FM-radio. De batterij zou goed zijn voor een spreektijd tot wel 7 uur. Met een koptelefoon naar muziek of de FM-radio luisteren zou tot 30 uur mogelijk zijn op een batterijlading. De BlackBerry Curve 9320 smartphone meet 109 x 60 x 12,7 mm en weegt 103 gram. De beschikbaarheid en adviesprijs werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

RIM introduceert de BlackBerry Curve 9320, een mobiel toestel dat bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste smartphone en vooral sociale media willen gebruiken. De nieuwe BlackBerry Curve is een smartphone in snoepreepmodel met een fysiek toetsenbord, een trackpad en een niet-aanraakgevoelig scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels en 65.000 kleuren. Deze BlackBerry quadband smartphone biedt eveneens een 3G-connectie. Besturingssysteem is BlackBerry 7.1.Research in Motion (RIM) voorzag de nieuwe BlackBerry Curve 9320 smartphone van alle belangrijke BlackBerry messaging en sociale mediafuncties. De Curve 9320 heeft een speciale BBM (BlackBerry Messenger)-toets waarmee je meteen het mobiele sociale netwerk van RIM kan gebruiken is. Met de nieuwe Social Feeds 2.0 app kan je tegelijkertijd updates plaatsen op meerdere sociale netwerken en ook updates ontvangen van verschillende nieuwsbronnen (RSS). De BlackBerry Curve 9320 heeft een geïntegreerde 3,2 megapixel camera met flitser die ook het opnemen van video's ondersteunt en dankzij de ingebouwde GPS foto's ook kan geotaggen. De smartphone biedt ook een ingebouwde FM-radio. De batterij zou goed zijn voor een spreektijd tot wel 7 uur. Met een koptelefoon naar muziek of de FM-radio luisteren zou tot 30 uur mogelijk zijn op een batterijlading. De BlackBerry Curve 9320 smartphone meet 109 x 60 x 12,7 mm en weegt 103 gram. De beschikbaarheid en adviesprijs werden niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be