Met de Blu-ray Disc of BD Live Functie worden de mogelijkheden van blu-ray-spelers uitgebreid. LG introduceert een toestel dat deze functie aan boord heeft.

De BD300 is een nieuw Blu-ray-toestel van LG met netwerkmogelijkheid. Door de BD Live-functie (BD-ROM Profile 2.0) kan deze speler een internetverbinding maken, waarmee hij videobeelden, ondertitels en andere informatie kan downloaden. Ook is het met deze functie mogelijk gerelateerde quizzen en interactieve multiplayer-games te spelen. De BD300 biedt 1080p Full HD-resolutie via een HDMI-aansluiting. Naast Blu-ray-disks kan hij ook dvd's en DivX-films afspelen. De speler kan overweg met MPEG4-, JPEG-, MP3- en WMA-bestandsformaten. Op het vlak van geluid ondersteunt de BD300 Dolby True HD en DTS-HD voor een echte Hoge Definitie entertainmentervaring. LG claimt dat het opstarten en het laden en openen van de lade veel sneller gebeuren dan bij andere Blu-ray-spelers. De SIMPLINK-connectiviteit van LG zorgt er bovendien voor dat gebruikers alle benodigde functies kunnen bedienen met één afstandsbediening. De BD300 heeft ook een USB-poort zodat je een USB-geheugenkaart kan aansluiten voor meer opslagcapaciteit. Wanneer de LG BD300 te koop is en wat hij zal kosten werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Met de Blu-ray Disc of BD Live Functie worden de mogelijkheden van blu-ray-spelers uitgebreid. LG introduceert een toestel dat deze functie aan boord heeft. De BD300 is een nieuw Blu-ray-toestel van LG met netwerkmogelijkheid. Door de BD Live-functie (BD-ROM Profile 2.0) kan deze speler een internetverbinding maken, waarmee hij videobeelden, ondertitels en andere informatie kan downloaden. Ook is het met deze functie mogelijk gerelateerde quizzen en interactieve multiplayer-games te spelen. De BD300 biedt 1080p Full HD-resolutie via een HDMI-aansluiting. Naast Blu-ray-disks kan hij ook dvd's en DivX-films afspelen. De speler kan overweg met MPEG4-, JPEG-, MP3- en WMA-bestandsformaten. Op het vlak van geluid ondersteunt de BD300 Dolby True HD en DTS-HD voor een echte Hoge Definitie entertainmentervaring. LG claimt dat het opstarten en het laden en openen van de lade veel sneller gebeuren dan bij andere Blu-ray-spelers. De SIMPLINK-connectiviteit van LG zorgt er bovendien voor dat gebruikers alle benodigde functies kunnen bedienen met één afstandsbediening. De BD300 heeft ook een USB-poort zodat je een USB-geheugenkaart kan aansluiten voor meer opslagcapaciteit. Wanneer de LG BD300 te koop is en wat hij zal kosten werd niet meegedeeld. Bron: www.diskidee.be