De Plantronics Voyager Pro+ is ontworpen voor de groeiende generatie smartphonegebruikers.

Plantronics introduceert een nieuwe versie van de Voyager Pro Bluetooth headset. De draadloze headset bevat nieuwe functies waaronder A2DP-technologie voor het streamen van muziek, podcasts en GPS-navigatie. Het AD2P Bluetooth-profiel maakt het mogelijk HiFi mono- of stereogeluid over een draadloze Bluetooth-verbinding te verzenden.

Door de multipoint-technologie kan je de Voyager Pro+ aansluiten op twee verschillende mobiele telefoons. De lithium-polymeer batterij is volgens Plantronics goed voor tot zes uur onafgebroken gesprekstijd en vijf dagen standby-tijd.

Plantronic's AudioIQ2 digitale signaalverwerking (DSP) technologie en een verstelbare dual-microfoon staan in voor de geluidskwaliteit. De microfoonboom kan je dicht bij de mond plaatsen, zodat het stemgeluid goed wordt opgevangen en de AudioIQ2 technologie het omgevingsgeluid er effectiever uit kan filteren. De headset minimaliseert tevens windruis door de WindSmart technologie.

De Plantronics Voyager Pro+ Bluetooth headset is beschikbaar vanaf november voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Plantronics Voyager Pro+ is ontworpen voor de groeiende generatie smartphonegebruikers. Plantronics introduceert een nieuwe versie van de Voyager Pro Bluetooth headset. De draadloze headset bevat nieuwe functies waaronder A2DP-technologie voor het streamen van muziek, podcasts en GPS-navigatie. Het AD2P Bluetooth-profiel maakt het mogelijk HiFi mono- of stereogeluid over een draadloze Bluetooth-verbinding te verzenden. Door de multipoint-technologie kan je de Voyager Pro+ aansluiten op twee verschillende mobiele telefoons. De lithium-polymeer batterij is volgens Plantronics goed voor tot zes uur onafgebroken gesprekstijd en vijf dagen standby-tijd.Plantronic's AudioIQ2 digitale signaalverwerking (DSP) technologie en een verstelbare dual-microfoon staan in voor de geluidskwaliteit. De microfoonboom kan je dicht bij de mond plaatsen, zodat het stemgeluid goed wordt opgevangen en de AudioIQ2 technologie het omgevingsgeluid er effectiever uit kan filteren. De headset minimaliseert tevens windruis door de WindSmart technologie. De Plantronics Voyager Pro+ Bluetooth headset is beschikbaar vanaf november voor een adviesprijs van 99,99 euro.Bron: www.diskidee.be