De Sound Kick is een compacte en draagbare speaker om muziek af te spelen van je smartphone of tablet via een Bluetooth-verbinding.

Soundfreaq is een fabrikant van draadloze geluidsystemen. De Sound Kick is Soundfreaqs meest compacte en draagbare luidspreker waarmee je muziek kan afspelen van je smartphone of tablet via een Bluetooth-verbinding. De speaker is slechts vier centimeter diep, tien centimeter hoog en 28 centimeter breed. Door Soundfreqs XKICK techniek kan een geluidskamer aan de achterkant worden uitgevouwen. Hierdoor zou de compacte speaker toch een complete, ruimtelijke geluidsweergave bieden, aldus de fabrikant.

Je kan via Bluetooth met A2DP audio rechtstreeks streamen naar de Sound Kick. Dat kan vanaf Apple, Android, Windows en Blackberry toestellen. Voor Apple en Android toestellen is er bovendien de Soundfreaq App waarmee je de Sound Kick van op afstand kan bedienen. De Sound Kick maakt gebruik van UQ3 ruimtelijke geluidsversterking die het stereobereik vergroot, terwijl J-Port lage bassfrequenties versterkt.

De Sound Kick speaker heeft onderaan een rubberen laag voor stabiliteit en het wegnemen van trillingen. De draagbare luidspreker heeft een ingebouwde batterij. Een opgeladen accu is goed voor 7 uur muziek afspelen. Bovendien kan je onderweg je smartphone of tablet opladen via de geïntegreerde USB-poort, ook terwijl je muziek afspeelt via de Sound Kick, maar dan mag je de luidsterkte op maximaal 66% instellen.

De mobiele speaker van Soundfreaq heeft ook een Aux-in voor het aansluiten van andere MP3-spelers of computers. De Soundfreaq Sound Kick SFQ-04 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 119,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Sound Kick is een compacte en draagbare speaker om muziek af te spelen van je smartphone of tablet via een Bluetooth-verbinding. Soundfreaq is een fabrikant van draadloze geluidsystemen. De Sound Kick is Soundfreaqs meest compacte en draagbare luidspreker waarmee je muziek kan afspelen van je smartphone of tablet via een Bluetooth-verbinding. De speaker is slechts vier centimeter diep, tien centimeter hoog en 28 centimeter breed. Door Soundfreqs XKICK techniek kan een geluidskamer aan de achterkant worden uitgevouwen. Hierdoor zou de compacte speaker toch een complete, ruimtelijke geluidsweergave bieden, aldus de fabrikant. Je kan via Bluetooth met A2DP audio rechtstreeks streamen naar de Sound Kick. Dat kan vanaf Apple, Android, Windows en Blackberry toestellen. Voor Apple en Android toestellen is er bovendien de Soundfreaq App waarmee je de Sound Kick van op afstand kan bedienen. De Sound Kick maakt gebruik van UQ3 ruimtelijke geluidsversterking die het stereobereik vergroot, terwijl J-Port lage bassfrequenties versterkt. De Sound Kick speaker heeft onderaan een rubberen laag voor stabiliteit en het wegnemen van trillingen. De draagbare luidspreker heeft een ingebouwde batterij. Een opgeladen accu is goed voor 7 uur muziek afspelen. Bovendien kan je onderweg je smartphone of tablet opladen via de geïntegreerde USB-poort, ook terwijl je muziek afspeelt via de Sound Kick, maar dan mag je de luidsterkte op maximaal 66% instellen. De mobiele speaker van Soundfreaq heeft ook een Aux-in voor het aansluiten van andere MP3-spelers of computers. De Soundfreaq Sound Kick SFQ-04 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 119,95 euro.Bron: www.diskidee.be