De XW-BTS7 en XW-BTSP1 Bluetooth-speakers van Pioneer kun je dankzij de ingebouwde nfc-chip eenvoudig koppelen aan recente smartphones en tablets om draadloos muziek op af te spelen.

De Pioneer XW-BTS7 heeft een houten behuizing met twee 77mm "full range" 15 W luidsprekers. Naast Bluetooth heeft deze speaker ook een Apple Lightning-dock op de bovenkant waarin je een recente iPhone of iPod kwijt kunt. Achteraan zit verder een 3,5mm-poort waarop je analoge audio-apparaten kunt aansluiten. Een kleine afstandsbediening wordt standaard meegeleverd. De houten behuizing is naar keuze verkrijgbaar in bruin en lichte eik.

De Pioneer XW-BTSP1-W is een compacte en draagbare draadloze luidspreker met ingebouwde batterij die het tot tien uur uithoudt op een volle lading. Deze speaker meet niet meer dan 20 x 7,7 x 7,2 cm en biedt plaats aan twee 38 mm "full range" 4 W luidsprekers. Je kunt audio-apparatuur ook aansluiten op de 3,5mm audio-ingang op de achterkant.

De batterij van de XW-BTSP1-W laad je op via een micro-usb aansluiting. Een externe usb-voeding wordt standaard meegeleverd. Deze reisluidspreker is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties: wit en zilver, zwart en zilver en wit en groen.

De Pioneer XW-BTS7 en XW-BTSP1 Bluetooth-speakers liggen eind juni in de winkel. De XW-BTS7 kost 149 euro, terwijl de XW-BTSP1 voor 89 euro van eigenaar wisselt.

Bron: www.diskidee.be

De XW-BTS7 en XW-BTSP1 Bluetooth-speakers van Pioneer kun je dankzij de ingebouwde nfc-chip eenvoudig koppelen aan recente smartphones en tablets om draadloos muziek op af te spelen. De Pioneer XW-BTS7 heeft een houten behuizing met twee 77mm "full range" 15 W luidsprekers. Naast Bluetooth heeft deze speaker ook een Apple Lightning-dock op de bovenkant waarin je een recente iPhone of iPod kwijt kunt. Achteraan zit verder een 3,5mm-poort waarop je analoge audio-apparaten kunt aansluiten. Een kleine afstandsbediening wordt standaard meegeleverd. De houten behuizing is naar keuze verkrijgbaar in bruin en lichte eik.De Pioneer XW-BTSP1-W is een compacte en draagbare draadloze luidspreker met ingebouwde batterij die het tot tien uur uithoudt op een volle lading. Deze speaker meet niet meer dan 20 x 7,7 x 7,2 cm en biedt plaats aan twee 38 mm "full range" 4 W luidsprekers. Je kunt audio-apparatuur ook aansluiten op de 3,5mm audio-ingang op de achterkant.De batterij van de XW-BTSP1-W laad je op via een micro-usb aansluiting. Een externe usb-voeding wordt standaard meegeleverd. Deze reisluidspreker is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties: wit en zilver, zwart en zilver en wit en groen.De Pioneer XW-BTS7 en XW-BTSP1 Bluetooth-speakers liggen eind juni in de winkel. De XW-BTS7 kost 149 euro, terwijl de XW-BTSP1 voor 89 euro van eigenaar wisselt.Bron: www.diskidee.be