Het vernieuwde Wave gamma compacte muzieksystemen van Bose is uitgerust met een touchpad voor de bediening en ondersteunt nu ook DAB.

De Bose Wave radio III en Wave music system III hebben nu geïntegreerde DAB, DAB+ en T-DMB signaalontvangers, zodat je ook naar gedigitaliseerde radiouitzendingen kan luisteren. Tevens werd de FM/AM-tuner voor analoge ontvangst verbeterd. Het scherm van de Wave radio III en music system III toont nu ook de namen van de artiest en het nummer.

Bose verbeterde de bediening door bovenop de toestellen een touchpad te installeren. De Wave systemen hebben een wekker- en snoozefunctie die je met het touchpad bedient. De nieuwe dubbele alarmfunctie maakt het mogelijk om verschillende wektijden met verschillende volumes en bronnen in te stellen.

Het Wave music system III is uitgerust met een cd-speler aan de voorkant. Zowel de radio als het muzieksysteem beschikken over een aux-ingang waarop je een smartphone, tablet, HD-tv of computer kan aansluiten. Met de Bose Link-ingang kan je een aantal optionele accessoires verbinden met de muzieksystemen. Zo kan je met de Wave Bluetooth-adapter draadloos muziek streamen vanaf een computer of een ander apparaat met Bluetooth.

Met de Wave Connect Kit kan je muziek afspelen via een iPod of iPhone. Met de Wave Multi-CD Changer kan je drie extra cd's afspelen. De Bose Wave radio III is beschikbaar in platinawit en antracietgrijs voor een adviesprijs van 499,95 euro. Het Wave music system III is ook nog verkrijgbaar in titanium zilver en heeft een adviesprijs van 699,95 euro. De optionele Wave Multi-CD Changer kost 349,95 euro, de Wave Bluetooth-adapter en de Wave Connect Kit 149,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het vernieuwde Wave gamma compacte muzieksystemen van Bose is uitgerust met een touchpad voor de bediening en ondersteunt nu ook DAB. De Bose Wave radio III en Wave music system III hebben nu geïntegreerde DAB, DAB+ en T-DMB signaalontvangers, zodat je ook naar gedigitaliseerde radiouitzendingen kan luisteren. Tevens werd de FM/AM-tuner voor analoge ontvangst verbeterd. Het scherm van de Wave radio III en music system III toont nu ook de namen van de artiest en het nummer. Bose verbeterde de bediening door bovenop de toestellen een touchpad te installeren. De Wave systemen hebben een wekker- en snoozefunctie die je met het touchpad bedient. De nieuwe dubbele alarmfunctie maakt het mogelijk om verschillende wektijden met verschillende volumes en bronnen in te stellen. Het Wave music system III is uitgerust met een cd-speler aan de voorkant. Zowel de radio als het muzieksysteem beschikken over een aux-ingang waarop je een smartphone, tablet, HD-tv of computer kan aansluiten. Met de Bose Link-ingang kan je een aantal optionele accessoires verbinden met de muzieksystemen. Zo kan je met de Wave Bluetooth-adapter draadloos muziek streamen vanaf een computer of een ander apparaat met Bluetooth.Met de Wave Connect Kit kan je muziek afspelen via een iPod of iPhone. Met de Wave Multi-CD Changer kan je drie extra cd's afspelen. De Bose Wave radio III is beschikbaar in platinawit en antracietgrijs voor een adviesprijs van 499,95 euro. Het Wave music system III is ook nog verkrijgbaar in titanium zilver en heeft een adviesprijs van 699,95 euro. De optionele Wave Multi-CD Changer kost 349,95 euro, de Wave Bluetooth-adapter en de Wave Connect Kit 149,95 euro. Bron: www.diskidee.be