De D-Link DIR-857 Dual Band HD Media Router is het nieuwste vlaggenschip in D-Links Amplifi routerlijn en is geschikt voor het streamen van HD-bestanden.

De Amplifi productlijn van D-Link is ontworpen om de best mogelijke prestaties te bieden voor het thuisnetwerk. De nieuwe Dual Band draadloze breedbandrouter van D-Link biedt snelheden tot 900 Mbit/s. De router maakt gelijktijdig gebruik van twee draadloze frequenties (2,4 en 5 GHz) met een snelheid tot 450 Mbit/s bij elke frequentie. Hij is daardoor geschikt voor zwaardere breedbandtoepassingen, zoals videobellen, online games en internet-tv.

De D-Link DIR-857 is klaar voor de nieuwe IPv6 standaard. De router is uitgerust met vier Gigabit Ethernet-poorten, een USB 3.0-aansluiting en een SD-geheugenkaartlezer. De DIR-857 heeft ook ingebouwde SharePort technologie voor cloudtoepassingen en mobiel gebruik. De ingebouwde DLNA-mediaserver maakt het mogelijk media te streamen naar spelconsoles of mediaspelers. De Wi-Fi Protected Setup (WPS) zorgt ervoor dat het dataverkeer wordt versleuteld met een druk op de knop.

De D-Link Dual Band HD Media Router (DIR-857) is verkrijgbaar vanaf eind april voor een adviesprijs van 219,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De D-Link DIR-857 Dual Band HD Media Router is het nieuwste vlaggenschip in D-Links Amplifi routerlijn en is geschikt voor het streamen van HD-bestanden. De Amplifi productlijn van D-Link is ontworpen om de best mogelijke prestaties te bieden voor het thuisnetwerk. De nieuwe Dual Band draadloze breedbandrouter van D-Link biedt snelheden tot 900 Mbit/s. De router maakt gelijktijdig gebruik van twee draadloze frequenties (2,4 en 5 GHz) met een snelheid tot 450 Mbit/s bij elke frequentie. Hij is daardoor geschikt voor zwaardere breedbandtoepassingen, zoals videobellen, online games en internet-tv. De D-Link DIR-857 is klaar voor de nieuwe IPv6 standaard. De router is uitgerust met vier Gigabit Ethernet-poorten, een USB 3.0-aansluiting en een SD-geheugenkaartlezer. De DIR-857 heeft ook ingebouwde SharePort technologie voor cloudtoepassingen en mobiel gebruik. De ingebouwde DLNA-mediaserver maakt het mogelijk media te streamen naar spelconsoles of mediaspelers. De Wi-Fi Protected Setup (WPS) zorgt ervoor dat het dataverkeer wordt versleuteld met een druk op de knop. De D-Link Dual Band HD Media Router (DIR-857) is verkrijgbaar vanaf eind april voor een adviesprijs van 219,95 euro. Bron: www.diskidee.be