De Acer Liquid Zest Plus (Z628) is uitgerust met een 1,3 GHz quad-core processor, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen. Het 5,5-inch ips lcd-scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels.

De nieuwe smartphone van Acer beschikt over een forse 5000 mAh batterij die een gebruiksduur tot drie dagen mogelijk maakt. De smartphone ondersteunt ook snel laden: de meegeleverde oplader is in staat binnen een uur tot 50% van de capaciteit op te laden. De Zest Plus ondersteunt ook USB OTG (On-The-Go) waardoor de batterij ook een andere telefoon kan opladen.

De Liquid Zest Plus heeft op de achterzijde een 13MP camera met een snel focussysteem dat in 0,03 seconden kan scherpstellen onder verschillende lichtomstandigheden. Op de voorzijde zit een 5MP camera die foto's maakt met automatische gezichtsherkenning in de 'Pause N Shoot' selfiemodus. Door het schudden van de smartphone kan je de timer instellen om selfies te maken met vrienden.

De Liquid Zest Plus ondersteunt 4G LTE en functies, zoals dual sim-technologie voor het tegelijkertijd plaatsen van twee simkaarten, Wifi, Bluetooth, een FM-radio, een microSD-slot om het geheugen uit te breiden, DTS-HD Premium Sound geluidstechnologie en BluelightShield voor minder indringende straling van blauw licht.

De Acer Liquid Zest Plus (Z628) Android 6.0 smartphone is verkrijgbaar vanaf juli 2016 voor een adviesprijs vanaf 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Acer Liquid Zest Plus (Z628) is uitgerust met een 1,3 GHz quad-core processor, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen. Het 5,5-inch ips lcd-scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels.De nieuwe smartphone van Acer beschikt over een forse 5000 mAh batterij die een gebruiksduur tot drie dagen mogelijk maakt. De smartphone ondersteunt ook snel laden: de meegeleverde oplader is in staat binnen een uur tot 50% van de capaciteit op te laden. De Zest Plus ondersteunt ook USB OTG (On-The-Go) waardoor de batterij ook een andere telefoon kan opladen.De Liquid Zest Plus heeft op de achterzijde een 13MP camera met een snel focussysteem dat in 0,03 seconden kan scherpstellen onder verschillende lichtomstandigheden. Op de voorzijde zit een 5MP camera die foto's maakt met automatische gezichtsherkenning in de 'Pause N Shoot' selfiemodus. Door het schudden van de smartphone kan je de timer instellen om selfies te maken met vrienden.De Liquid Zest Plus ondersteunt 4G LTE en functies, zoals dual sim-technologie voor het tegelijkertijd plaatsen van twee simkaarten, Wifi, Bluetooth, een FM-radio, een microSD-slot om het geheugen uit te breiden, DTS-HD Premium Sound geluidstechnologie en BluelightShield voor minder indringende straling van blauw licht.De Acer Liquid Zest Plus (Z628) Android 6.0 smartphone is verkrijgbaar vanaf juli 2016 voor een adviesprijs vanaf 199 euro.Bron: www.diskidee.be