Nokia lanceert in het derde kwartaal 2010 een smartphone in de Nokia Eseries. De Nokia E5 is bedoeld voor zowel zakelijke als privé-communicatie.

De Nokia E5 smartphone combineert zakelijke diensten met netwerk- en entertainmentmogelijkheden voor privégebruik. Dit Symbian Series 60 toestel is uitgerust met een volledig toetsenbord en heeft de laatste versie van Nokia Messaging aan boord met volledige Instant Messaging functionaliteit. De E5 ondersteunt Mail for Exchange en IBM Lotus Notes Traveler.
Verder is er ondersteuning voor Wifi, bluetooth en a-gps. Ook Ovi Maps is geïnstalleerd voor wandel- en autonavigatie en via de Ovi Store kun je tal van toepassingen downloaden. De Nokia E5 heeft een 2,4-inch lcd-scherm en is uitgerust met een 5 megapixel camera. Het interne geheugen van 250 MB kan je uitbreiden met microSD geheugenkaarten tot 16 GB. Volgens Nokia zou een volledig geladen batterij goed zijn voor circa 18 uur spreektijd of 29 dagen standby-tijd.
De Nokia E5 komt zal in het derde kwartaal van 2010 op de markt komen voor een adviesprijs van 229 euro.

Bron: www.diskidee.be

Nokia lanceert in het derde kwartaal 2010 een smartphone in de Nokia Eseries. De Nokia E5 is bedoeld voor zowel zakelijke als privé-communicatie.De Nokia E5 smartphone combineert zakelijke diensten met netwerk- en entertainmentmogelijkheden voor privégebruik. Dit Symbian Series 60 toestel is uitgerust met een volledig toetsenbord en heeft de laatste versie van Nokia Messaging aan boord met volledige Instant Messaging functionaliteit. De E5 ondersteunt Mail for Exchange en IBM Lotus Notes Traveler. Verder is er ondersteuning voor Wifi, bluetooth en a-gps. Ook Ovi Maps is geïnstalleerd voor wandel- en autonavigatie en via de Ovi Store kun je tal van toepassingen downloaden. De Nokia E5 heeft een 2,4-inch lcd-scherm en is uitgerust met een 5 megapixel camera. Het interne geheugen van 250 MB kan je uitbreiden met microSD geheugenkaarten tot 16 GB. Volgens Nokia zou een volledig geladen batterij goed zijn voor circa 18 uur spreektijd of 29 dagen standby-tijd. De Nokia E5 komt zal in het derde kwartaal van 2010 op de markt komen voor een adviesprijs van 229 euro.Bron: www.diskidee.be