Het Fujifilm FinePix Real 3D Systeem is het eerste digitale systeem waarmee je driedimensionale beelden kan bekijken zonder het gebruik van een speciale 3D-bril.

De FinePix Real 3D W1 is een een digitale 3D-camera en de FinePix Real 3D V1 een 3D-afspeelapparaat. Bovendien heeft Fujifilm ook een 3D-afdrukmogelijkheid ontwikkeld waarmee je 3D-foto's kunt afdrukken en bewaren. De Real 3D W1-camera is uitgerust met het recent ontwikkelde "Real 3D Lens Systeem" dat twee beelden naadloos laat samenvloeien door het gebruik van twee Fujinon lenzen. De "RP (Real Photo) Processor 3D" verwerkt de data over de opnameomstandigheden, zoals scherpstelling, helderheid en tonaliteit, die hij vanuit de twee lenzen en de twee CCD-sensors ontvangt en combineert deze informatie tot een enkel symmetrisch beeld, zowel voor foto's als voor films.De 8-inch 3D-pictureviewer kan 3D-beelden afspelen zonder speciale 3D-bril. 3D-beelden die op een SD-geheugenkaart staan worden herkend en wanneer je het apparaat aanzet automatisch getoond in een 3D-diavoorstelling. Met de functie "Disparity Adjustment" kan je het 3D-effect op het scherm handmatig aanpassen. Je kan kiezen uit meer dan twintig soorten 2D- en 3D-diavoorstellingen. Bij het de pictureviewer wordt een afstandbediening geleverd.Het Fujifilm FinePix Real 3D System zal beschikbaar zijn vanaf oktober 2009. De Fujfilm FinePix W1 camera kost 575 euro, de FinPix V1 viewer 419 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het Fujifilm FinePix Real 3D Systeem is het eerste digitale systeem waarmee je driedimensionale beelden kan bekijken zonder het gebruik van een speciale 3D-bril. De FinePix Real 3D W1 is een een digitale 3D-camera en de FinePix Real 3D V1 een 3D-afspeelapparaat. Bovendien heeft Fujifilm ook een 3D-afdrukmogelijkheid ontwikkeld waarmee je 3D-foto's kunt afdrukken en bewaren. De Real 3D W1-camera is uitgerust met het recent ontwikkelde "Real 3D Lens Systeem" dat twee beelden naadloos laat samenvloeien door het gebruik van twee Fujinon lenzen. De "RP (Real Photo) Processor 3D" verwerkt de data over de opnameomstandigheden, zoals scherpstelling, helderheid en tonaliteit, die hij vanuit de twee lenzen en de twee CCD-sensors ontvangt en combineert deze informatie tot een enkel symmetrisch beeld, zowel voor foto's als voor films.De 8-inch 3D-pictureviewer kan 3D-beelden afspelen zonder speciale 3D-bril. 3D-beelden die op een SD-geheugenkaart staan worden herkend en wanneer je het apparaat aanzet automatisch getoond in een 3D-diavoorstelling. Met de functie "Disparity Adjustment" kan je het 3D-effect op het scherm handmatig aanpassen. Je kan kiezen uit meer dan twintig soorten 2D- en 3D-diavoorstellingen. Bij het de pictureviewer wordt een afstandbediening geleverd.Het Fujifilm FinePix Real 3D System zal beschikbaar zijn vanaf oktober 2009. De Fujfilm FinePix W1 camera kost 575 euro, de FinPix V1 viewer 419 euro. Bron: www.diskidee.be