Samsung kondigt de DualView DV300F aan, het eerste model in de reeks camera's met een lcd-scherm op achterzijde én voorzijde dat WiFi-ondersteuning biedt.

Samsung's DualView lijn bestaat al een tijdje en biedt specifieke functies om te gebruiken met het lcd-scherm op de voorzijde. De nieuwe DV300F heeft een 1,5-inch front facing LCD-scherm. Het toont in de Child Mode animaties om gemakkelijker kinderen te fotograferen en heeft een visuele Self Timer om eenvoudiger zelfportretten te maken. Het LCD-scherm aan de achterzijde is 3 inch groot.

De compactcamera is uitgerust met een 16 megapixel CCD-sensor, 5x optische en 25mm breedhoeklens. De nieuwe DualView camera van Samsung heeft ook WiFi ingebouwd waardoor je gemaakte foto's en video's kan uploaden naar sociale mediawebsite, zoals Facebook, Picasa, Flickr en YouTube (op locaties waar er een draadloze verbinding mogelijk is). Ook kan je de bestanden bewaard op de microSD geheugenkaart in de camera met de draadloze verbinding en de Auto PC Backup-functie naar je pc verzenden. Of je bewaart ze op clouddiensten, zodat je de bestanden ook op andere locaties kan bekijken of delen met anderen.

De camera biedt verschillende functies om creatief aan de slag te gaan met de gemaakte opnamen, zoals Magic Frame, Picture-in-Picture Shot, Split Shot en Funny Face. Met de nieuwe Artistic Brush-functie kan je een foto of video omvormen tot een zwart-wit- of kleurenschets. Ook is er een nieuwe Motion Photo-functie waarmee je de omgeving rond een bewegend voorwerp kan 'bevriezen' voor een dramatisch effect.

De Samsung DV300F DualView compactcamera is vanaf maart 2012 te koop voor een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Samsung kondigt de DualView DV300F aan, het eerste model in de reeks camera's met een lcd-scherm op achterzijde én voorzijde dat WiFi-ondersteuning biedt. Samsung's DualView lijn bestaat al een tijdje en biedt specifieke functies om te gebruiken met het lcd-scherm op de voorzijde. De nieuwe DV300F heeft een 1,5-inch front facing LCD-scherm. Het toont in de Child Mode animaties om gemakkelijker kinderen te fotograferen en heeft een visuele Self Timer om eenvoudiger zelfportretten te maken. Het LCD-scherm aan de achterzijde is 3 inch groot. De compactcamera is uitgerust met een 16 megapixel CCD-sensor, 5x optische en 25mm breedhoeklens. De nieuwe DualView camera van Samsung heeft ook WiFi ingebouwd waardoor je gemaakte foto's en video's kan uploaden naar sociale mediawebsite, zoals Facebook, Picasa, Flickr en YouTube (op locaties waar er een draadloze verbinding mogelijk is). Ook kan je de bestanden bewaard op de microSD geheugenkaart in de camera met de draadloze verbinding en de Auto PC Backup-functie naar je pc verzenden. Of je bewaart ze op clouddiensten, zodat je de bestanden ook op andere locaties kan bekijken of delen met anderen. De camera biedt verschillende functies om creatief aan de slag te gaan met de gemaakte opnamen, zoals Magic Frame, Picture-in-Picture Shot, Split Shot en Funny Face. Met de nieuwe Artistic Brush-functie kan je een foto of video omvormen tot een zwart-wit- of kleurenschets. Ook is er een nieuwe Motion Photo-functie waarmee je de omgeving rond een bewegend voorwerp kan 'bevriezen' voor een dramatisch effect. De Samsung DV300F DualView compactcamera is vanaf maart 2012 te koop voor een adviesprijs van 199 euro.Bron: www.diskidee.be