De MSI Slider S20 is een ultrabook waarvan je het toetsebord onder het scherm kan schuiven zodat je hem ook kan gebruiken als tablet.

De nieuwe ultrabook-tabletcombinatie van MSI is uitgerust met een 11,6-inch multi-touchscherm. De Slider S20 is gebaseerd op Intels Letexo design waarbij het aanraakgevoelige scherm over het toetsenbord kan worden geschoven om de laptop zo om te toveren tot een tablet.

De hybride ultrabook van MSI is minder dan 2 centimeter dik en weegt 1,3 kilogram. De ultrabook/tablet werkt met een Intel Chief River CULV platform processor en heeft Windows 8 als besturingssteem. Naast USB 3.0- heeft de MSI Slider S20 ook een HDMI-aansluiting. Verder ondersteunt de ultrabook/tablet WiFi 802.11 b/g/n en Bluetooth 4.0.

De Slider S20 kan uitgerust worden met tot 4 GB DDR3 geheugen en tot 64 GB SSD opslag. Hoe lang de hybride ultrabook het op één batterijlading uithoudt werd niet bekend gemaakt. MSI deelde niet mee wat de adviesprijs van de Slider S20 wordt en evenmin wanneer deze hybride ultrabook te koop zal zijn.

Bron: www.diskidee.be

De MSI Slider S20 is een ultrabook waarvan je het toetsebord onder het scherm kan schuiven zodat je hem ook kan gebruiken als tablet. De nieuwe ultrabook-tabletcombinatie van MSI is uitgerust met een 11,6-inch multi-touchscherm. De Slider S20 is gebaseerd op Intels Letexo design waarbij het aanraakgevoelige scherm over het toetsenbord kan worden geschoven om de laptop zo om te toveren tot een tablet. De hybride ultrabook van MSI is minder dan 2 centimeter dik en weegt 1,3 kilogram. De ultrabook/tablet werkt met een Intel Chief River CULV platform processor en heeft Windows 8 als besturingssteem. Naast USB 3.0- heeft de MSI Slider S20 ook een HDMI-aansluiting. Verder ondersteunt de ultrabook/tablet WiFi 802.11 b/g/n en Bluetooth 4.0. De Slider S20 kan uitgerust worden met tot 4 GB DDR3 geheugen en tot 64 GB SSD opslag. Hoe lang de hybride ultrabook het op één batterijlading uithoudt werd niet bekend gemaakt. MSI deelde niet mee wat de adviesprijs van de Slider S20 wordt en evenmin wanneer deze hybride ultrabook te koop zal zijn.Bron: www.diskidee.be