De compacte, eivormige speakers van de Egg gebruiken Kef's bekende Uni-Q luidsprekerontwerp, waarbij de tweeter driver in het midden geplaatst is van de driver voor midden- en bastonen. De drivers zijn vervaardigd van aluminium. De ingebouwde dubbele klasse D versterker heeft een uitgangsvermogen van 50 watt en met maximaal 95 dB spl geluidsdruk.

Door hun vorm verspreiden deze luidsprekers het geluid gelijkmatiger dan luidsprekers met een klassiek ontwerp. Door hun ontwerp zijn ze ook zeer geschikt voor het beluisteren op korte afstand, bijvoorbeeld wanneer ze op je bureau worden geplaatst.

Je verbindt je apparaat met de Kef Egg via een energiezuinige Bluetooth 4.0-verbinding. Als je mobieltje of ander muziekapparaat AptX ondersteunt, verkrijg je een betere muziekkwaliteit.

De ingebouwde dac (digitaal-analoog omzetter) ondersteunt ook hoge resolutie audio tot 96 kHz en 24 bits via de mini-usb-ingang, waarop je bijvoorbeeld een externe schijf met muziek kunt aansluiten.

De Egg heeft een analoge 3,5mm- en optische digitale TOSLink ingang (via een combinatieplug). Verder is er een subwoofer-uitgang waarop je een Kef-subwoofer kunt aansluiten die extra lage tonen kan weergeven. Alle aansluitingen zitten achteraan op de speakervoet. Schakelen tussen inputs en het regelen van het geluid doe je met behulp van knoppen die vooraan op de voet zijn geplaatst. Je kunt hiervoor ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken.

De Kef Egg speakers zijn verkrijgbaar in zwart, wit en blauw. Twee speakers kosten 499,95 euro. De speaker meet 274 x 136 x 172 mm en weegt 2,15 kg.

Bron: www.diskidee.be

De compacte, eivormige speakers van de Egg gebruiken Kef's bekende Uni-Q luidsprekerontwerp, waarbij de tweeter driver in het midden geplaatst is van de driver voor midden- en bastonen. De drivers zijn vervaardigd van aluminium. De ingebouwde dubbele klasse D versterker heeft een uitgangsvermogen van 50 watt en met maximaal 95 dB spl geluidsdruk.Door hun vorm verspreiden deze luidsprekers het geluid gelijkmatiger dan luidsprekers met een klassiek ontwerp. Door hun ontwerp zijn ze ook zeer geschikt voor het beluisteren op korte afstand, bijvoorbeeld wanneer ze op je bureau worden geplaatst.Je verbindt je apparaat met de Kef Egg via een energiezuinige Bluetooth 4.0-verbinding. Als je mobieltje of ander muziekapparaat AptX ondersteunt, verkrijg je een betere muziekkwaliteit.De ingebouwde dac (digitaal-analoog omzetter) ondersteunt ook hoge resolutie audio tot 96 kHz en 24 bits via de mini-usb-ingang, waarop je bijvoorbeeld een externe schijf met muziek kunt aansluiten.De Egg heeft een analoge 3,5mm- en optische digitale TOSLink ingang (via een combinatieplug). Verder is er een subwoofer-uitgang waarop je een Kef-subwoofer kunt aansluiten die extra lage tonen kan weergeven. Alle aansluitingen zitten achteraan op de speakervoet. Schakelen tussen inputs en het regelen van het geluid doe je met behulp van knoppen die vooraan op de voet zijn geplaatst. Je kunt hiervoor ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken.De Kef Egg speakers zijn verkrijgbaar in zwart, wit en blauw. Twee speakers kosten 499,95 euro. De speaker meet 274 x 136 x 172 mm en weegt 2,15 kg.Bron: www.diskidee.be