Het Pioneer DCS-222K DVD-Home Cinema Systeem is een 5.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met compacte satellietspeakers.

Het nieuwe DVD-Home Cinema Systeem van Pioneer heeft een design in zwarte kleur. De hoofdeenheid is afgewerkt in zwarte hoogglans met een verlichte volumeknop als blikvanger. De vijf compacte satellietluidsprekers en de subwoofer bieden samen een vermogen van 38 W x 4 + 75 W x 2 (midden en subwoofer). De 5 Speaker Mode zorgt voor optimale 5.1 surround sound door de surroundkanalen digitaal af te stemmen op het mediatype dat wordt afgespeeld.

De Pioneer DCS-222K ondersteunt de meest gangbare formaten: hij speelt bijna elk schijftype af en is compatibel met divx, wma, mp3 en jpeg, ongeacht of de bestanden op een schijfje of USB-drager staan. De speler heeft een mini-jack aan de voorzijde om een draagbare muziekspeler aan te sluiten, evenals een USB-aansluiting. Je kan cd's rechtstreeks op een USB-drager rippen in mp3-formaat.

Het home cinemasysteem beschikt over een opname- en scorefunctie voor het organiseren van karaokeavonden. De Advanced Sound Retriever-functie verbetert muziekbestanden, zoals mp3 en wma, en geeft ze volgens Pioneer weer in hun oorspronkelijke kwaliteit en diepte. De DCS-222K ondersteunt ook opwaardering naar 1080p. Het Pioneer DCS-222K DVD-Home Cinema Systeem is te koop vanaf april 2012 voor een adviesprijs van 249 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het Pioneer DCS-222K DVD-Home Cinema Systeem is een 5.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met compacte satellietspeakers. Het nieuwe DVD-Home Cinema Systeem van Pioneer heeft een design in zwarte kleur. De hoofdeenheid is afgewerkt in zwarte hoogglans met een verlichte volumeknop als blikvanger. De vijf compacte satellietluidsprekers en de subwoofer bieden samen een vermogen van 38 W x 4 + 75 W x 2 (midden en subwoofer). De 5 Speaker Mode zorgt voor optimale 5.1 surround sound door de surroundkanalen digitaal af te stemmen op het mediatype dat wordt afgespeeld. De Pioneer DCS-222K ondersteunt de meest gangbare formaten: hij speelt bijna elk schijftype af en is compatibel met divx, wma, mp3 en jpeg, ongeacht of de bestanden op een schijfje of USB-drager staan. De speler heeft een mini-jack aan de voorzijde om een draagbare muziekspeler aan te sluiten, evenals een USB-aansluiting. Je kan cd's rechtstreeks op een USB-drager rippen in mp3-formaat. Het home cinemasysteem beschikt over een opname- en scorefunctie voor het organiseren van karaokeavonden. De Advanced Sound Retriever-functie verbetert muziekbestanden, zoals mp3 en wma, en geeft ze volgens Pioneer weer in hun oorspronkelijke kwaliteit en diepte. De DCS-222K ondersteunt ook opwaardering naar 1080p. Het Pioneer DCS-222K DVD-Home Cinema Systeem is te koop vanaf april 2012 voor een adviesprijs van 249 euro. Bron: www.diskidee.be