Het BlackWidow Lite-toetsenbord van Razer heeft een minimalistisch ontwerp en is uitgerust met Razers Orange mechanische toetsen die vrijwel geruisloze, voelbare feedback geven.

De Razer BlackWidow Lite wordt ook geleverd met afzonderlijke o-ringen voor extra geluidsdemping.

De toetsen hebben een witte led-achtergrondverlichting waarvan de lichtsterkte afzonderlijk instelbaar is met Razer Synapse 3, zodat het toetsenbord ook bruikbaar is bij weinig licht.

Hoewel Razer zich met het BlackWidow Lite keyboard ook richt op de zakelijke markt, heeft het toetsenbord geen numeriek gedeelte.

Het Razer BlackWidow Lite keyboard heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het BlackWidow Lite-toetsenbord van Razer heeft een minimalistisch ontwerp en is uitgerust met Razers Orange mechanische toetsen die vrijwel geruisloze, voelbare feedback geven.De Razer BlackWidow Lite wordt ook geleverd met afzonderlijke o-ringen voor extra geluidsdemping.De toetsen hebben een witte led-achtergrondverlichting waarvan de lichtsterkte afzonderlijk instelbaar is met Razer Synapse 3, zodat het toetsenbord ook bruikbaar is bij weinig licht.Hoewel Razer zich met het BlackWidow Lite keyboard ook richt op de zakelijke markt, heeft het toetsenbord geen numeriek gedeelte.Het Razer BlackWidow Lite keyboard heeft een adviesprijs van 99,99 euro. Bron: www.diskidee.be