Samsung vernieuwt het gamma camera's met 2View-technologie. Omdat deze camera's een lcd-scherm op achter- en voorzijde hebben, is het eenvoudig om zelfportretten te maken.

De Samsung ST700 is het topmodel uit de reeks. De camera heeft een 16,1 megapixel beeldsensor en een 26 mm lens met 5x zoom. De ST700 is uitgerust met een 1,8-inch scherm aan de voorkant, wat meteen het grootste scherm is in dit type camera tot nu toe. Het scherm op de achterzijde meet 3 inch en is een touchscherm met Smart Access User Interface. Met de vernieuwde 'Children'-modus kun je animaties creëren die je op het scherm op de voorzijde kan afspelen, waardoor ook kinderen lachend op de foto staan.

Ook de Samsung PL170 heeft een 16,1 megapixel sensor en een 26 mm lens, terwijl de Samsung PL120 is uitgerust met een 14,1 megapixel sensor. Naast een 1,5-inch scherm op de voorzijde, hebben deze twee modellen ook de Easy Self Shot-functie van de ST700. De ST700 en de PL170 zijn uitgerust met een HDMI-uitgang zodat je de camera's direct op je tv kan aansluiten. De camera's kunnen ook video opnemen (1280x720 @ 30fps).

De 2View-camera's bieden ook Smart filters, zoals 'soft focus', 'cinema', 'fish-eye' en 'sketch'. Met de nieuwe Magic Frame-functie kan je kaarten of posters maken door een template op de camera te selecteren en de foto te nemen. De drie nieuwe modellen zijn voorzien van Samsungs Smart Auto-technologie, die zowel voor foto's als video's werkt. Deze technologie analyseert de helderheid, beweging, kleur en het onderwerp, waarna de camera automatisch de best instellingen selecteert. Smart Auto bevat zestien verschillende instellingen voor foto's en vier voor video. Er is ook een handmatige bediening mogelijk.

De nieuwe Samsung ST700, PL170 en PL120 zijn vanaf maart verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn respectievelijk 299 euro, 199 euro en 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

Samsung vernieuwt het gamma camera's met 2View-technologie. Omdat deze camera's een lcd-scherm op achter- en voorzijde hebben, is het eenvoudig om zelfportretten te maken. De Samsung ST700 is het topmodel uit de reeks. De camera heeft een 16,1 megapixel beeldsensor en een 26 mm lens met 5x zoom. De ST700 is uitgerust met een 1,8-inch scherm aan de voorkant, wat meteen het grootste scherm is in dit type camera tot nu toe. Het scherm op de achterzijde meet 3 inch en is een touchscherm met Smart Access User Interface. Met de vernieuwde 'Children'-modus kun je animaties creëren die je op het scherm op de voorzijde kan afspelen, waardoor ook kinderen lachend op de foto staan. Ook de Samsung PL170 heeft een 16,1 megapixel sensor en een 26 mm lens, terwijl de Samsung PL120 is uitgerust met een 14,1 megapixel sensor. Naast een 1,5-inch scherm op de voorzijde, hebben deze twee modellen ook de Easy Self Shot-functie van de ST700. De ST700 en de PL170 zijn uitgerust met een HDMI-uitgang zodat je de camera's direct op je tv kan aansluiten. De camera's kunnen ook video opnemen (1280x720 @ 30fps). De 2View-camera's bieden ook Smart filters, zoals 'soft focus', 'cinema', 'fish-eye' en 'sketch'. Met de nieuwe Magic Frame-functie kan je kaarten of posters maken door een template op de camera te selecteren en de foto te nemen. De drie nieuwe modellen zijn voorzien van Samsungs Smart Auto-technologie, die zowel voor foto's als video's werkt. Deze technologie analyseert de helderheid, beweging, kleur en het onderwerp, waarna de camera automatisch de best instellingen selecteert. Smart Auto bevat zestien verschillende instellingen voor foto's en vier voor video. Er is ook een handmatige bediening mogelijk. De nieuwe Samsung ST700, PL170 en PL120 zijn vanaf maart verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn respectievelijk 299 euro, 199 euro en 149 euro.Bron: www.diskidee.be