De Samsung WB500 compactcamera is erg geschikt voor het vastleggen van landschappen en groepsportretten door zijn 10 megapixel beeldsensor en de 24 mm groothoeklens.

Het nieuwste snufje van Samsung, de Samsung WB500, is uitgerust met een 10x optische zoom- en een 24 mm Ultra Wide lens van Schneider Kreuznach. De 24 mm groothoeklens en de krachtige optische zoom bieden meer creatieve mogelijkheden, zoals bij het maken van panorama- of groepsfoto's. Samsung voorzag de WB500 van zowel een optische beeldstabilisator (via lenscorrectie) en digitale beeldstabilisator (dual image stabilization). De gevoeligheid loopt tot ISO 3200. Met Frame Guide kun je de juiste compositie op voorhand bepalen. De WB500 biedt elf voorgeprogrammeerde fotomodi. Daarnaast heeft de WB500 functies als gezichtsherkenning, inclusief Smile- en Blink Detection en Beauty Shot met Face Retouch en Face Tone. Je kunt gemaakte foto's in het album doorzoeken op kleur, thema, bestandsformaat of type gezicht. Deze camera kan ook als camcorder filmen in hoge definitie op 720p in H.264-formaat. De Samsung WB500 is leverbaar vanaf februari 2009 in antraciet of zwart voor een adviesprijs van 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung WB500 compactcamera is erg geschikt voor het vastleggen van landschappen en groepsportretten door zijn 10 megapixel beeldsensor en de 24 mm groothoeklens. Het nieuwste snufje van Samsung, de Samsung WB500, is uitgerust met een 10x optische zoom- en een 24 mm Ultra Wide lens van Schneider Kreuznach. De 24 mm groothoeklens en de krachtige optische zoom bieden meer creatieve mogelijkheden, zoals bij het maken van panorama- of groepsfoto's. Samsung voorzag de WB500 van zowel een optische beeldstabilisator (via lenscorrectie) en digitale beeldstabilisator (dual image stabilization). De gevoeligheid loopt tot ISO 3200. Met Frame Guide kun je de juiste compositie op voorhand bepalen. De WB500 biedt elf voorgeprogrammeerde fotomodi. Daarnaast heeft de WB500 functies als gezichtsherkenning, inclusief Smile- en Blink Detection en Beauty Shot met Face Retouch en Face Tone. Je kunt gemaakte foto's in het album doorzoeken op kleur, thema, bestandsformaat of type gezicht. Deze camera kan ook als camcorder filmen in hoge definitie op 720p in H.264-formaat. De Samsung WB500 is leverbaar vanaf februari 2009 in antraciet of zwart voor een adviesprijs van 299 euro. Bron: www.diskidee.be