De nieuwe Epson Stylus Photo fotoprinter heeft inktpatronen met hoge capaciteit die geschikt zijn voor middelgrote afdruktaken.

Door zijn compact formaat past de Epson Stylus Photo R3000 ook op kleine bureaus. De R3000 heeft zijn papierlade aan de voorzijde waardoor er achter de printer geen vrije ruimte meer nodig is. Op het 2,5-inch lcd-kleurenscherm kan je het menu en de aanwijzingen aflezen en ook de inktpatronen controleren.

De R3000 gebruikt de UltraChrome K3-inktset met Vivid Magenta en de inktpatronen hebben een capaciteit van 25,9 ml, zodat de fotoprinter ook middelgrote afdruktaken kan uitvoeren. Dankzij zwart in drie dichtheden biedt de R3000 een zeer goede weergave van grijswaarden, volgens Epson, wat belangrijk is voor afdrukken in zowel kleur als zwart-wit. Afhankelijk van de gebruikte media selecteert de fotoprinter automatisch standaard foto- of matzwart. Het afdrukken van een hoogwaardige A3+ foto duurt 195 seconden.

De Stylus Photo R3000 kan op tal van media afdrukken, van rol en losse vellen fine art-papier tot karton van 1,3 mm dik. Ook afdrukken op cd en dvd is mogelijk. De fotoprinter is uitgerust met een usb- en 10/100 ethernetaansluiting en ondersteunt ook Wi-Fi. De Epson Stylus Photo R3000 is verkrijgbaar vanaf eind maart 2011. De prijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Epson Stylus Photo fotoprinter heeft inktpatronen met hoge capaciteit die geschikt zijn voor middelgrote afdruktaken. Door zijn compact formaat past de Epson Stylus Photo R3000 ook op kleine bureaus. De R3000 heeft zijn papierlade aan de voorzijde waardoor er achter de printer geen vrije ruimte meer nodig is. Op het 2,5-inch lcd-kleurenscherm kan je het menu en de aanwijzingen aflezen en ook de inktpatronen controleren. De R3000 gebruikt de UltraChrome K3-inktset met Vivid Magenta en de inktpatronen hebben een capaciteit van 25,9 ml, zodat de fotoprinter ook middelgrote afdruktaken kan uitvoeren. Dankzij zwart in drie dichtheden biedt de R3000 een zeer goede weergave van grijswaarden, volgens Epson, wat belangrijk is voor afdrukken in zowel kleur als zwart-wit. Afhankelijk van de gebruikte media selecteert de fotoprinter automatisch standaard foto- of matzwart. Het afdrukken van een hoogwaardige A3+ foto duurt 195 seconden. De Stylus Photo R3000 kan op tal van media afdrukken, van rol en losse vellen fine art-papier tot karton van 1,3 mm dik. Ook afdrukken op cd en dvd is mogelijk. De fotoprinter is uitgerust met een usb- en 10/100 ethernetaansluiting en ondersteunt ook Wi-Fi. De Epson Stylus Photo R3000 is verkrijgbaar vanaf eind maart 2011. De prijs werd niet meegedeeld. Bron: www.diskidee.be