De Canvio for Desktop is de opvolger van Toshiba's Canvio Desk. De nieuwe externe harde schijf heeft een compact ontwerp in pianozwart en is zowel staand als liggend te gebruiken.

De Canvio for Desktop is verkrijgbaar met opslagcapaciteiten van 2, 3, 4, 5 en 6 TB. Ze is uitgerust met een usb 3.0-aansluiting voor snelle overdracht van gegevens tussen computer en externe harde schijf.

Met de voorgeïnstalleerde NTI Backup Now EZ-software is het mogelijk automatisch back-ups te maken. De externe harde schijf heeft een eco-uitschakelfunctie waarmee de schijf wordt uitgeschakeld zodra de aangesloten pc wordt uitgezet.

De Canvio for Desktop harde schijven zijn NTFS-geformatteerd voor Windows 10, Windows 8.1 en Windows 7 en worden geleverd met een NTFS-driver voor Mac.

De Toshiba Canvio for Desktop externe harde schijven zijn vanaf half mei verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 109,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Canvio for Desktop is de opvolger van Toshiba's Canvio Desk. De nieuwe externe harde schijf heeft een compact ontwerp in pianozwart en is zowel staand als liggend te gebruiken.De Canvio for Desktop is verkrijgbaar met opslagcapaciteiten van 2, 3, 4, 5 en 6 TB. Ze is uitgerust met een usb 3.0-aansluiting voor snelle overdracht van gegevens tussen computer en externe harde schijf.Met de voorgeïnstalleerde NTI Backup Now EZ-software is het mogelijk automatisch back-ups te maken. De externe harde schijf heeft een eco-uitschakelfunctie waarmee de schijf wordt uitgeschakeld zodra de aangesloten pc wordt uitgezet.De Canvio for Desktop harde schijven zijn NTFS-geformatteerd voor Windows 10, Windows 8.1 en Windows 7 en worden geleverd met een NTFS-driver voor Mac.De Toshiba Canvio for Desktop externe harde schijven zijn vanaf half mei verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 109,99 euro.Bron: www.diskidee.be