De Asus O!Play Mini is een hoge definite-mediaspeler met ondersteuning voor de meest voorkomende bestandsindelingen.

De nieuwe Asus mediaspeler ontleent zijn naam aan zijn compact formaat. De O!Play Mini meet 51,9 x 106,7 x 29,0 mm en weegt 175 gram. De mediaspeler ondersteunt HD 1080p. Het toestel is uitgerust met een usb 2.0-aansluiting, een 4-in-1-kaartlezer en een HDMI 1.3-poort. Een netwerkaansluiting heeft deze mediaspeler niet.

De O!Play mini ondersteunt de meest voorkomende bestandsindelingen voor video, audio en foto's. De mediaspeler biedt ook Asus' RighTxT ondertiteling (srt, sub, smi, idx+sub, ssa, txt). Deze functie ondersteunt diverse talen. Ook biedt de O!Play mini ondersteuning voor 7.1-kanaals audio. Het stroomverbruik bedraagt 10 watt. De prijs van de Asus O!Play mini werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De Asus O!Play Mini is een hoge definite-mediaspeler met ondersteuning voor de meest voorkomende bestandsindelingen. De nieuwe Asus mediaspeler ontleent zijn naam aan zijn compact formaat. De O!Play Mini meet 51,9 x 106,7 x 29,0 mm en weegt 175 gram. De mediaspeler ondersteunt HD 1080p. Het toestel is uitgerust met een usb 2.0-aansluiting, een 4-in-1-kaartlezer en een HDMI 1.3-poort. Een netwerkaansluiting heeft deze mediaspeler niet. De O!Play mini ondersteunt de meest voorkomende bestandsindelingen voor video, audio en foto's. De mediaspeler biedt ook Asus' RighTxT ondertiteling (srt, sub, smi, idx+sub, ssa, txt). Deze functie ondersteunt diverse talen. Ook biedt de O!Play mini ondersteuning voor 7.1-kanaals audio. Het stroomverbruik bedraagt 10 watt. De prijs van de Asus O!Play mini werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be