Het scherm van de Packard Bell EasyNote Butterfly Touch Edition kan 180 graden draaien, zodat je deze laptop ook kunt omvormen tot een echte tablet-pc.

Packard Bell introduceert de EasyNote Butterfly Touch Edition. Zoals de naam het al aangeeft, heeft deze laptop een aanraakscherm. Het multitouch scherm heeft een diagonaal van 11,6 inch (29 cm) en een resolutie van 1366 x 768 pixels. Het scherm kan je niet alleen 180 graden draaien, het wordt ook automatisch horizontaal of verticaal aangepast, naargelang de richting waarin je de laptop vasthoudt. De 6-cell accu van de Butterfly Touch Edition houdt het tot acht uur uit op een volle lading. Het toetsenbord is voldoende groot om er vlot met tien vingers op te typen. Deze compacte laptop weegt minder dan 1,6 kg. Je kunt deze laptop in twee verschillende kleuren verkrijgen: cherry red (rood) of nightsky black (zwart). Deze laptop is verder uitgerust met HDMI, Wi-Fi, microfoon, VGA-webcam en Bluetooth. De harde schijf biedt een capaciteit van 320GB. Er is ook een 5-in-1 kaartlezer. Het geheugen is met 4 GB DDR3 RAM ruim bemeten. De EasyNote Butterfly Touch Edition wordt geleverd met Microsoft Windows 7 Home Premium. Je kunt hem vanaf midden januari 2010 kopen voor een adviesprijs van 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het scherm van de Packard Bell EasyNote Butterfly Touch Edition kan 180 graden draaien, zodat je deze laptop ook kunt omvormen tot een echte tablet-pc. Packard Bell introduceert de EasyNote Butterfly Touch Edition. Zoals de naam het al aangeeft, heeft deze laptop een aanraakscherm. Het multitouch scherm heeft een diagonaal van 11,6 inch (29 cm) en een resolutie van 1366 x 768 pixels. Het scherm kan je niet alleen 180 graden draaien, het wordt ook automatisch horizontaal of verticaal aangepast, naargelang de richting waarin je de laptop vasthoudt. De 6-cell accu van de Butterfly Touch Edition houdt het tot acht uur uit op een volle lading. Het toetsenbord is voldoende groot om er vlot met tien vingers op te typen. Deze compacte laptop weegt minder dan 1,6 kg. Je kunt deze laptop in twee verschillende kleuren verkrijgen: cherry red (rood) of nightsky black (zwart). Deze laptop is verder uitgerust met HDMI, Wi-Fi, microfoon, VGA-webcam en Bluetooth. De harde schijf biedt een capaciteit van 320GB. Er is ook een 5-in-1 kaartlezer. Het geheugen is met 4 GB DDR3 RAM ruim bemeten. De EasyNote Butterfly Touch Edition wordt geleverd met Microsoft Windows 7 Home Premium. Je kunt hem vanaf midden januari 2010 kopen voor een adviesprijs van 599 euro. Bron: www.diskidee.be