De SP-1425 is het nieuwe instapmodel in Fujitsu's SP Series productlijn van scanners. Deze documentscanner heeft een compact formaat en een lagere hoogte dan een typische MFP. De SP-1425 combineert een flatbedscanner met een ADF (Automatic Document Feeder) met duplex scanning-functionaliteit.

De scanner kan tot 25 pagina's per minuut (A4, kleur, duplex 200/300dpi) scannen. De SP-1425 wordt geleverd met de PaperStream IP-driver en beeldverbeteringssoftware. Ook is de onlangs geïntroduceerde PaperStream Capture Lite software gratis beschikbaar. De software biedt touchbediening en heeft een nieuwe gebruikersinterface met vernieuwde functionaliteit. Upgraden naar de volledige versie van PaperStream Capture is mogelijk.

Daarnaast wordt ook ABBYY FineReader Sprint meegeleverd voor het creëren van doorzoekbare PDF-bestanden, evenals Presto! PageManager 9.5 voor het beheren van digitale bestanden.

De Fujitsu SP-1425-documentscanner meet 45,4 x 33,1 x 12,9 cm en weegt 4,3 kg. Volledige specificaties van de scanner vind je op de website van Fujitsu.

De Fujitsu SP-1425-documentscanner is verkrijgbaar vanaf eind november 2016. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diksidee.be

De SP-1425 is het nieuwe instapmodel in Fujitsu's SP Series productlijn van scanners. Deze documentscanner heeft een compact formaat en een lagere hoogte dan een typische MFP. De SP-1425 combineert een flatbedscanner met een ADF (Automatic Document Feeder) met duplex scanning-functionaliteit.De scanner kan tot 25 pagina's per minuut (A4, kleur, duplex 200/300dpi) scannen. De SP-1425 wordt geleverd met de PaperStream IP-driver en beeldverbeteringssoftware. Ook is de onlangs geïntroduceerde PaperStream Capture Lite software gratis beschikbaar. De software biedt touchbediening en heeft een nieuwe gebruikersinterface met vernieuwde functionaliteit. Upgraden naar de volledige versie van PaperStream Capture is mogelijk.Daarnaast wordt ook ABBYY FineReader Sprint meegeleverd voor het creëren van doorzoekbare PDF-bestanden, evenals Presto! PageManager 9.5 voor het beheren van digitale bestanden.De Fujitsu SP-1425-documentscanner meet 45,4 x 33,1 x 12,9 cm en weegt 4,3 kg. Volledige specificaties van de scanner vind je op de website van Fujitsu.De Fujitsu SP-1425-documentscanner is verkrijgbaar vanaf eind november 2016. De adviesprijs werd niet meegedeeld.Bron: www.diksidee.be