Corel brengt een nieuwe versie van PaintShop Pro op de markt. De alles-in-een oplossing voor fotobewerking en digitaal ontwerpen bevat onder meer nieuwe effecten en kan gezichten herkennen.

Nieuw bij Corel PaintShop Pro X5 zijn het palet kant-en-klare effecten, het effect verloopfilter en het Retrolab. Met dit laatste tool kun je ouderwetse kleuren en contrasten toepassen op foto's. Nieuw is ook de gezichtsherkenningstechnologie waarmee gebruikers personen kunnen identificeren en labelen voor makkelijker fotobeheer en delen op sociale media.

PaintShop Pro X5 heeft ook een nieuwe tool waarmee je een HDR-resultaat verkrijgt op basis van één RAW-foto. Foto's kunnen ook gekoppeld worden aan bestaande locaties. Daarna kun je snel foto's weergeven en doorzoeken op basis van geografische informatie.

Er is ook een Ultimate Edition van Corel PaintShop Pro X5 die extra filters bevat van Nik Color Efex Pro 3.0 en de tools van REALLUSION FaceFilter Studio 2.0 voor het verbeteren van portretten. Ook meegeleverd wordt een collectie van meer dan 100 unieke penselen, texturen en van royalty's gevrijwaarde achtergronden.

Corel PaintShop Pro X5, dat ook in het Nederlands beschikbaar is, kost 49,99 euro voor een upgrade van oudere versies of 69,99 euro voor een nieuw gekochte versie. De Ultimate versie kost telkens 10 euro méér. Wil je de software in een ouderwetse doos dan kost dat nog een keer 18 euro extra.

Bron: www.diskidee.be

Corel brengt een nieuwe versie van PaintShop Pro op de markt. De alles-in-een oplossing voor fotobewerking en digitaal ontwerpen bevat onder meer nieuwe effecten en kan gezichten herkennen. Nieuw bij Corel PaintShop Pro X5 zijn het palet kant-en-klare effecten, het effect verloopfilter en het Retrolab. Met dit laatste tool kun je ouderwetse kleuren en contrasten toepassen op foto's. Nieuw is ook de gezichtsherkenningstechnologie waarmee gebruikers personen kunnen identificeren en labelen voor makkelijker fotobeheer en delen op sociale media. PaintShop Pro X5 heeft ook een nieuwe tool waarmee je een HDR-resultaat verkrijgt op basis van één RAW-foto. Foto's kunnen ook gekoppeld worden aan bestaande locaties. Daarna kun je snel foto's weergeven en doorzoeken op basis van geografische informatie. Er is ook een Ultimate Edition van Corel PaintShop Pro X5 die extra filters bevat van Nik Color Efex Pro 3.0 en de tools van REALLUSION FaceFilter Studio 2.0 voor het verbeteren van portretten. Ook meegeleverd wordt een collectie van meer dan 100 unieke penselen, texturen en van royalty's gevrijwaarde achtergronden. Corel PaintShop Pro X5, dat ook in het Nederlands beschikbaar is, kost 49,99 euro voor een upgrade van oudere versies of 69,99 euro voor een nieuw gekochte versie. De Ultimate versie kost telkens 10 euro méér. Wil je de software in een ouderwetse doos dan kost dat nog een keer 18 euro extra.Bron: www.diskidee.be