De D-Link DNS-320L Sharecenter 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure is een NAS met twee baaien voor 3,5-inch SATA harde schijven van maximaal 3 TB.

De nieuwe Sharecenter NAS van D-LInk is uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort en heeft tevens een USB 2.0-poort voor het aansluiten van externe opslag of printer.

Met de mydlink Cloud Services kan je een persoonlijke cloud creëren voor controle en toegang tot al je digitale bestanden. Via de clouddienst is de op de ShareCenter NAS opgeslagen content te bereiken vanaf webbrowsers en met de mydlink app voor iOS of Android vanaf mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

De ShareCenter DNS-320L is DLNA-gecertificeerd en zo compatibel met verschillende merken mediaspelers. D-Link levert de NAS ook met back-upsoftware en ondersteuning voor Apple Time Machine. De ShareCenter NAS biedt milieuvriendelijke functies zoals Hard Drive power management en Smart Fan snelheidscontrole om de energiekosten te verlagen en de levensduur van de harde schijven te verlengen.

De D-Link ShareCenter DNS-320 heeft een adviesprijs van 139,99 euro en is al beschikbaar.

Bron: www.diskidee.be

De D-Link DNS-320L Sharecenter 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure is een NAS met twee baaien voor 3,5-inch SATA harde schijven van maximaal 3 TB. De nieuwe Sharecenter NAS van D-LInk is uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort en heeft tevens een USB 2.0-poort voor het aansluiten van externe opslag of printer. Met de mydlink Cloud Services kan je een persoonlijke cloud creëren voor controle en toegang tot al je digitale bestanden. Via de clouddienst is de op de ShareCenter NAS opgeslagen content te bereiken vanaf webbrowsers en met de mydlink app voor iOS of Android vanaf mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. De ShareCenter DNS-320L is DLNA-gecertificeerd en zo compatibel met verschillende merken mediaspelers. D-Link levert de NAS ook met back-upsoftware en ondersteuning voor Apple Time Machine. De ShareCenter NAS biedt milieuvriendelijke functies zoals Hard Drive power management en Smart Fan snelheidscontrole om de energiekosten te verlagen en de levensduur van de harde schijven te verlengen. De D-Link ShareCenter DNS-320 heeft een adviesprijs van 139,99 euro en is al beschikbaar.Bron: www.diskidee.be