De D-Link ShareCenter Pro is een Network Attached Storage (NAS)-oplossing met vier baaien en een maximale opslagcapaciteit van 12 terabyte.

De nieuwe NAS van D-Link is geschikt voor kleine bedrijven en is volgens de fabrikant eenvoudig in gebruik. Een intuïtieve grafische gebruikersinterface (GUI) moet ervoor zorgen dat ook gebruikers met beperkte IT-vaardigheden de NAS gemakkelijk kunnen installeren en beheren. De D-Link ShareCenter Pro 1100 heeft vier baaien voor SATA-harde schijven en biedt een maximale opslagcapaciteit van 12 TB. De NAS ondersteunt RAID 0, 1, 10, 5 of JBOD configuraties.

Bedrijven kunnen de NAS integreren op een bestaand IP-netwerk, zodat ze bestanden kunnen delen over het interne netwerk of op afstand via het internet via een FTP of Web File Manager. De ShareCenter Pro NAS heeft twee 10/100/1000 Gigabit Ethernet poorten. Ook beschikt de NAS over twee USB-poorten voor het aansluiten van externe apparaten, zoals een UPS of een printer. De ShareCenter Pro biedt meerdere back-upopties met onder meer "volume snapshot" waarmee een back-up en herstel van gegevens binnen enkele minuten gebeurt.

De ShareCenter Pro heeft een aantal milieuvriendelijke kenmerken, waaronder automatische stand-bymodus en ventilatorsnelheid om het energieverbruik te verlagen zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De D-Link ShareCenter Pro 1100 (DNS 1100-1104) heeft een adviesprijs van 425 euro excl. BTW en is al verkrijgbaar.

Bron: www.diskidee.be

De D-Link ShareCenter Pro is een Network Attached Storage (NAS)-oplossing met vier baaien en een maximale opslagcapaciteit van 12 terabyte. De nieuwe NAS van D-Link is geschikt voor kleine bedrijven en is volgens de fabrikant eenvoudig in gebruik. Een intuïtieve grafische gebruikersinterface (GUI) moet ervoor zorgen dat ook gebruikers met beperkte IT-vaardigheden de NAS gemakkelijk kunnen installeren en beheren. De D-Link ShareCenter Pro 1100 heeft vier baaien voor SATA-harde schijven en biedt een maximale opslagcapaciteit van 12 TB. De NAS ondersteunt RAID 0, 1, 10, 5 of JBOD configuraties. Bedrijven kunnen de NAS integreren op een bestaand IP-netwerk, zodat ze bestanden kunnen delen over het interne netwerk of op afstand via het internet via een FTP of Web File Manager. De ShareCenter Pro NAS heeft twee 10/100/1000 Gigabit Ethernet poorten. Ook beschikt de NAS over twee USB-poorten voor het aansluiten van externe apparaten, zoals een UPS of een printer. De ShareCenter Pro biedt meerdere back-upopties met onder meer "volume snapshot" waarmee een back-up en herstel van gegevens binnen enkele minuten gebeurt. De ShareCenter Pro heeft een aantal milieuvriendelijke kenmerken, waaronder automatische stand-bymodus en ventilatorsnelheid om het energieverbruik te verlagen zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De D-Link ShareCenter Pro 1100 (DNS 1100-1104) heeft een adviesprijs van 425 euro excl. BTW en is al verkrijgbaar. Bron: www.diskidee.be