De nieuwe DrivePro 550 Dashcam van Transcend is uitgerust met een dubbele lens. De hoofdcamera die de weg filmt is uitgerust met een Sony lens met een ƒ/2.2 diafragma en biedt een kijkhoek van 160°. Hij maakt video-opnames met een 1080p-resolutie met 30 beelden per seconde.

De lens die naar de bestuurder is gericht maakt opnames met een 720P-resolutie en heeft vier infrarode led's die automatisch worden ingeschakeld bij weinig licht.

De ingebouwde gps-ontvanger van de DrivePro 550 kan video's en foto's geotaggen en precies aangeven waar een incident plaatsvond.

Met de DrivePro Toolbox kunnen Windows-gebruikers tijdens het afspelen van de video hun route bekijken op een kaart met extra informatie zoals de gps-coördinaten, snelheid, datum en tijd. De Toolbox biedt ook een screenshotfunctie om een beeld vast te leggen.

De DrivePro 550 is uitgerust met wifi en werkt zowel met Apple iOS- als Android-apparaten via de gratis DrivePro-app. Met de app kunnen gebruikers video's en beelden bekijken en downloaden. Ook kunnen ze via de app instellingen wijzigen.

De DrivePro 550 meet 95,6 x 65,9 x 40,5 mm.

De adviesprijs van de Transcend DrivePro 550 Dashcam werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe DrivePro 550 Dashcam van Transcend is uitgerust met een dubbele lens. De hoofdcamera die de weg filmt is uitgerust met een Sony lens met een ƒ/2.2 diafragma en biedt een kijkhoek van 160°. Hij maakt video-opnames met een 1080p-resolutie met 30 beelden per seconde.De lens die naar de bestuurder is gericht maakt opnames met een 720P-resolutie en heeft vier infrarode led's die automatisch worden ingeschakeld bij weinig licht.De ingebouwde gps-ontvanger van de DrivePro 550 kan video's en foto's geotaggen en precies aangeven waar een incident plaatsvond.Met de DrivePro Toolbox kunnen Windows-gebruikers tijdens het afspelen van de video hun route bekijken op een kaart met extra informatie zoals de gps-coördinaten, snelheid, datum en tijd. De Toolbox biedt ook een screenshotfunctie om een beeld vast te leggen.De DrivePro 550 is uitgerust met wifi en werkt zowel met Apple iOS- als Android-apparaten via de gratis DrivePro-app. Met de app kunnen gebruikers video's en beelden bekijken en downloaden. Ook kunnen ze via de app instellingen wijzigen.De DrivePro 550 meet 95,6 x 65,9 x 40,5 mm.De adviesprijs van de Transcend DrivePro 550 Dashcam werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be