De nieuwe DrivePro 230 dashcam van Transcend heeft een Sony Exmor beeldsensor met Full HD resolutie en Wide-Dynamic Range (WDR) beeldverbetering. Nummerplaten op beelden zijn duidelijk te zien bij opnames die gaan tot 30 fps aan 1080p resolutie.

Een ingebouwde bewegingsdetector bewaakt het voertuig terwijl het geparkeerd is. Wordt een beweging gedetecteerd, bijvoorbeeld omdat een wegrijdende wagen tegen jouw auto rijdt, dan neemt de camera direct beelden op. Deze detectiebeelden worden apart bewaard en kunnen snel bekeken worden zonder dat je langere opnames hoeft te doorzoeken. Een ingebouwde Li-Polymeeraccu zorgt ervoor dat de dashcam blijft werken bij uitgeschakelde motor.

Dankzij de ingebouwde gps-sensor bevatten alle opnames gps-coördinaten, datum en tijd.

Met de apart te downloaden Transcend DrivePro Toolbox software kun je een reis achteraf "afspelen" op je computer, inclusief gps-positie, snelheid en tijdstip van de desbetreffende dag.

De DrivePro 230 bevat ook een aantal beveiligingsfuncties. Het Lane Departure Warning System waarschuwt je bij plotselinge veranderingen in snelheid en baanvak. Het Forward Collision Warning systeem waarschuwt je wanneer je rijsnelheid een vooraf ingestelde waarde overschrijdt en je te dicht een andere auto nadert.

De dashcam heeft ook een koplampherinnering die je bij slechte lichtomstandigheden eraan helpt denken om je lichten te ontsteken. Dan is er nog de Driver Fatigue Alert die je na een vooraf ingestelde tijdsperiode waarschuwt om een rustpauze in te lassen.

Dankzij de ingebouwde wifi-verbinding koppel je de DrivePro 230 eenvoudig aan Apple iOS- en Android-mobieltjes en de gratis DrivePro 230 app. De dashcam wordt geleverd met een Transcend High Endurance geheugenkaartje van 16 GB. Volledige specificaties vind je op de website van Transcend.

Transcend geeft twee jaar garantie op de DrivePro 230, die een adviesprijs van 159,95 euro heeft.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe DrivePro 230 dashcam van Transcend heeft een Sony Exmor beeldsensor met Full HD resolutie en Wide-Dynamic Range (WDR) beeldverbetering. Nummerplaten op beelden zijn duidelijk te zien bij opnames die gaan tot 30 fps aan 1080p resolutie.Een ingebouwde bewegingsdetector bewaakt het voertuig terwijl het geparkeerd is. Wordt een beweging gedetecteerd, bijvoorbeeld omdat een wegrijdende wagen tegen jouw auto rijdt, dan neemt de camera direct beelden op. Deze detectiebeelden worden apart bewaard en kunnen snel bekeken worden zonder dat je langere opnames hoeft te doorzoeken. Een ingebouwde Li-Polymeeraccu zorgt ervoor dat de dashcam blijft werken bij uitgeschakelde motor.Dankzij de ingebouwde gps-sensor bevatten alle opnames gps-coördinaten, datum en tijd.Met de apart te downloaden Transcend DrivePro Toolbox software kun je een reis achteraf "afspelen" op je computer, inclusief gps-positie, snelheid en tijdstip van de desbetreffende dag.De DrivePro 230 bevat ook een aantal beveiligingsfuncties. Het Lane Departure Warning System waarschuwt je bij plotselinge veranderingen in snelheid en baanvak. Het Forward Collision Warning systeem waarschuwt je wanneer je rijsnelheid een vooraf ingestelde waarde overschrijdt en je te dicht een andere auto nadert.De dashcam heeft ook een koplampherinnering die je bij slechte lichtomstandigheden eraan helpt denken om je lichten te ontsteken. Dan is er nog de Driver Fatigue Alert die je na een vooraf ingestelde tijdsperiode waarschuwt om een rustpauze in te lassen.Dankzij de ingebouwde wifi-verbinding koppel je de DrivePro 230 eenvoudig aan Apple iOS- en Android-mobieltjes en de gratis DrivePro 230 app. De dashcam wordt geleverd met een Transcend High Endurance geheugenkaartje van 16 GB. Volledige specificaties vind je op de website van Transcend.Transcend geeft twee jaar garantie op de DrivePro 230, die een adviesprijs van 159,95 euro heeft.Bron: www.diskidee.be