De InFocus DigiEasel is een 40-inch interactief touchdispaly met een digitaal whiteboard. De variant met LightCast kan op een bedrijfsnetwerk worden aangesloten en bediend via apps.

Beide varianten hebben Full HD 1080p-resolutie, een usb-poort waarop je een geheugenstaafje kunt aansluiten, een styluspen met opbergplaats en geïntegreerde 20 watt luidsprekers. De DigiEasel kan tegelijk reageren op zestien aanrakingen, zodat meerdere mensen op het scherm kunnen schrijven en tekenen.

De geïntegreerde whiteboard-app is zowel met de styluspen als met aanrakingen te bedienen, scrollt automatisch naar boven als er meer ruimte nodig is en heeft een volledige set met digitale stiften, markeerstiften, vormen en lijnen.

De aantekeningen die je maakt op de DigiEasel met LightCast kunnen via LAN of WiFi worden opgeslagen, afgedrukt of verzonden. Deze variant heeft ook een geïntegreerde webbrowser. Met behulp van apps voor Android, iOS, Chrome OS en Windows kunnen gebruikers de inhoud van hun beeldscherm draadloos op het scherm tonen.

De DigiEasel kan op een pc, laptop, Mac of Chromebook worden aangesloten via HDMI, VGA, Composite Video, USB en Audio in/out. Daarnaast is de DigiEasel ook compatibel met de draadloze schermconnectiestandaarden Miracast (Android, Windows) en Airplay (iOS). Voor Chrome OS heeft InFocus zijn eigen LightCast Sender-app met vergelijkbare functionaliteit.

De RS232-interface van de DigiEasel kan worden aangesloten op ruimtebedieningssystemen als Crestron, AMX en SPcontrols.

Met behulp van de apart aan te kopen software InFocus DigiEasel Interactive Sign Manager tover je de DigiEasel om in een interactief digital signage touchboard.

De InFocus DigiEasel is vanaf oktober verkrijgbaar voor een catalogusprijs van 1.285 euro excl. btw. De LightCast-variant volgt in november voor een prijs van 1.539 euro excl. btw. De DigiEasel Interactive Sign Manager software is eveneens verkrijgbaar vanaf november voor 1.099 euro excl. btw.

Bron: www.diskidee.be

De InFocus DigiEasel is een 40-inch interactief touchdispaly met een digitaal whiteboard. De variant met LightCast kan op een bedrijfsnetwerk worden aangesloten en bediend via apps.Beide varianten hebben Full HD 1080p-resolutie, een usb-poort waarop je een geheugenstaafje kunt aansluiten, een styluspen met opbergplaats en geïntegreerde 20 watt luidsprekers. De DigiEasel kan tegelijk reageren op zestien aanrakingen, zodat meerdere mensen op het scherm kunnen schrijven en tekenen.De geïntegreerde whiteboard-app is zowel met de styluspen als met aanrakingen te bedienen, scrollt automatisch naar boven als er meer ruimte nodig is en heeft een volledige set met digitale stiften, markeerstiften, vormen en lijnen.De aantekeningen die je maakt op de DigiEasel met LightCast kunnen via LAN of WiFi worden opgeslagen, afgedrukt of verzonden. Deze variant heeft ook een geïntegreerde webbrowser. Met behulp van apps voor Android, iOS, Chrome OS en Windows kunnen gebruikers de inhoud van hun beeldscherm draadloos op het scherm tonen.De DigiEasel kan op een pc, laptop, Mac of Chromebook worden aangesloten via HDMI, VGA, Composite Video, USB en Audio in/out. Daarnaast is de DigiEasel ook compatibel met de draadloze schermconnectiestandaarden Miracast (Android, Windows) en Airplay (iOS). Voor Chrome OS heeft InFocus zijn eigen LightCast Sender-app met vergelijkbare functionaliteit.De RS232-interface van de DigiEasel kan worden aangesloten op ruimtebedieningssystemen als Crestron, AMX en SPcontrols.Met behulp van de apart aan te kopen software InFocus DigiEasel Interactive Sign Manager tover je de DigiEasel om in een interactief digital signage touchboard.De InFocus DigiEasel is vanaf oktober verkrijgbaar voor een catalogusprijs van 1.285 euro excl. btw. De LightCast-variant volgt in november voor een prijs van 1.539 euro excl. btw. De DigiEasel Interactive Sign Manager software is eveneens verkrijgbaar vanaf november voor 1.099 euro excl. btw.Bron: www.diskidee.be