De nieuwe Logi Circle Portable Home Connection Camera van Logitech filmt beelden en geluiden in HD en streamt die via wifi naar een app op je smartphone of tablet. Deze "realtime homevideocamera" zoals Logitech het noemt, heeft een "talk & listen"-functie waarmee je in twee richtingen kunt praten en luisteren. Het kleine ding combineert dus de functies van een it-bewakingscamera en een webcamera.

De camera heeft een kijkhoek van 135 graden en een 8X digitale zoom. De hardware is Full HD en kan 1080p beelden schieten, maar momenteel ondersteunt de software alleen het realtime streamen van 720p HD beelden.

Beelden worden slim gefilterd via software. De "Scene Intuition"-software selecteert zelf de belangrijkste video's en stuurt alleen alarmen uit bij "belangrijke" gebeurtenissen. Hoe één en ander precies in zijn werk gaat, wordt in het persbericht niet uitgelegd. De "Day Briefs"-software maakt zelfstandig een videosamenvatting van dertig seconden met de "beste momenten" van de dag.

Beelden worden in de cloud bewaard en 24 uur video is daarbij gratis, maar voor méér moet je een abonnementsgeld betalen. Hoeveel je voor die cloudopslag betaalt, is momenteel nog niet bekend.

De oplaadbare batterij kan tot drie uur streamen en gaat in de energiebesparende modus tot twaalf uur mee. De batterij wordt opgeladen via een meegeleverde magnetische oplaadring.

De Logitech Logi Circle Portable Home Connection Camera kost 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Logi Circle Portable Home Connection Camera van Logitech filmt beelden en geluiden in HD en streamt die via wifi naar een app op je smartphone of tablet. Deze "realtime homevideocamera" zoals Logitech het noemt, heeft een "talk & listen"-functie waarmee je in twee richtingen kunt praten en luisteren. Het kleine ding combineert dus de functies van een it-bewakingscamera en een webcamera.De camera heeft een kijkhoek van 135 graden en een 8X digitale zoom. De hardware is Full HD en kan 1080p beelden schieten, maar momenteel ondersteunt de software alleen het realtime streamen van 720p HD beelden.Beelden worden slim gefilterd via software. De "Scene Intuition"-software selecteert zelf de belangrijkste video's en stuurt alleen alarmen uit bij "belangrijke" gebeurtenissen. Hoe één en ander precies in zijn werk gaat, wordt in het persbericht niet uitgelegd. De "Day Briefs"-software maakt zelfstandig een videosamenvatting van dertig seconden met de "beste momenten" van de dag.Beelden worden in de cloud bewaard en 24 uur video is daarbij gratis, maar voor méér moet je een abonnementsgeld betalen. Hoeveel je voor die cloudopslag betaalt, is momenteel nog niet bekend.De oplaadbare batterij kan tot drie uur streamen en gaat in de energiebesparende modus tot twaalf uur mee. De batterij wordt opgeladen via een meegeleverde magnetische oplaadring.De Logitech Logi Circle Portable Home Connection Camera kost 199 euro.Bron: www.diskidee.be