De gratis Mixtrax software van Pioneer mixt de songs uit je muziekbibliotheek als een ervaren DJ in een club.

Mixtrax analyseert een volledige muziekcollectie en identificeert de verschillende muzikale kenmerken, zoals het tempo en het aantal beats per minuut (BPM). De software merkt vervolgens iedere song en stelt op basis van die tags speellijsten samen die worden ingedeeld in verschillende genres en muziekstijlen, zoals Beat, Chill en Thump.

Het programma kiest ook de beste overgangspunten van iedere song en mixt volgens Pioneer de tracks naadloos met elkaar, net zoals een dj tijdens een liveoptreden zou doen. Daarnaast kan je een van de drie Mix Style kiezen: Active, Standard en Simple. Hiermee wordt de intensiteit van de effecten, de overgangen en de duur van iedere track binnen de mix aangepast.

Je kan de playlists op een USB/SD-geheugen zetten en ze met behulp van Pioneer's STEEZ-audioproducten of de AVH-8400BT autoradio afspelen. De Pioneer DEH-6400BT auto-CD- en AVH-8400BT auto-AV-receivers hebben ook Mixtrax EZ ingebouwd, een eenvoudigere versie van de technologie, waarmee je snel een non-stop muziekmix kunt maken.

Daarnaast is er ook een iPhone App die je kan gebruiken in combinatie met de SPH-DA01 AppRadio van Pioneer. De app werkt op een vergelijkbare manier als de Mixtrax-software en creëert een non-stop mix van songs die de AppRadio van Pioneer kan afspelen. Je kan de Pioneer Mixtrax software downloaden op deze website www.mixtrax-global.com. Voor de installatie van de software is wel Apple QuickTime vereist.

Bron: www.diskidee.be

De gratis Mixtrax software van Pioneer mixt de songs uit je muziekbibliotheek als een ervaren DJ in een club. Mixtrax analyseert een volledige muziekcollectie en identificeert de verschillende muzikale kenmerken, zoals het tempo en het aantal beats per minuut (BPM). De software merkt vervolgens iedere song en stelt op basis van die tags speellijsten samen die worden ingedeeld in verschillende genres en muziekstijlen, zoals Beat, Chill en Thump. Het programma kiest ook de beste overgangspunten van iedere song en mixt volgens Pioneer de tracks naadloos met elkaar, net zoals een dj tijdens een liveoptreden zou doen. Daarnaast kan je een van de drie Mix Style kiezen: Active, Standard en Simple. Hiermee wordt de intensiteit van de effecten, de overgangen en de duur van iedere track binnen de mix aangepast. Je kan de playlists op een USB/SD-geheugen zetten en ze met behulp van Pioneer's STEEZ-audioproducten of de AVH-8400BT autoradio afspelen. De Pioneer DEH-6400BT auto-CD- en AVH-8400BT auto-AV-receivers hebben ook Mixtrax EZ ingebouwd, een eenvoudigere versie van de technologie, waarmee je snel een non-stop muziekmix kunt maken. Daarnaast is er ook een iPhone App die je kan gebruiken in combinatie met de SPH-DA01 AppRadio van Pioneer. De app werkt op een vergelijkbare manier als de Mixtrax-software en creëert een non-stop mix van songs die de AppRadio van Pioneer kan afspelen. Je kan de Pioneer Mixtrax software downloaden op deze website www.mixtrax-global.com. Voor de installatie van de software is wel Apple QuickTime vereist.Bron: www.diskidee.be