De nieuwe Gigaset SL910A heeft een 3,2-inch capacitief kleurenscherm en is zo het eerste toestel met touchscherm van de telefoonfabrikant.

De nieuwe draagbare telefoon van Gigaset beschikt over drie startschermen voor de belfuncties, de berichten en een handmatig aanpasbaar scherm. Pictogrammen geven de verschillende functies weer.

De handset van de Gigaset SL910A heeft een intern geheugen met een capaciteit van 3,5 MB waar je maximaal 240 foto's in kwijt kan. Zo kan je de telefoon ook als fotolijst gebruiken. Maar foto's kan je tevens koppelen aan contactpersonen uit het telefoonboek zodat je meteen weet door wie je wordt gebeld.

Andere schermmogelijkheden in stand-bymodus zijn het tonen van een kalender of een analoge klok. De beltoon van de Gigaset SL910A is aanpasbaar en ringtones kan je via Bluetooth of mini-usb op de handset overbrengen. De nieuwe Gigaset heeft ook een geïntegreerd antwoordapparaat met een opnametijd van 55 minuten. Alle nieuwe berichten worden aangekondigd met datum en tijd.

De DECT-telefoon biedt een gesprekstijd van 14 uur en een standby-tijd van 200 uur. De Gigaset SL910A met geïntegreerd antwoordapparaat is te koop vanaf begin november voor een adviesprijs van 169,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Gigaset SL910A heeft een 3,2-inch capacitief kleurenscherm en is zo het eerste toestel met touchscherm van de telefoonfabrikant. De nieuwe draagbare telefoon van Gigaset beschikt over drie startschermen voor de belfuncties, de berichten en een handmatig aanpasbaar scherm. Pictogrammen geven de verschillende functies weer. De handset van de Gigaset SL910A heeft een intern geheugen met een capaciteit van 3,5 MB waar je maximaal 240 foto's in kwijt kan. Zo kan je de telefoon ook als fotolijst gebruiken. Maar foto's kan je tevens koppelen aan contactpersonen uit het telefoonboek zodat je meteen weet door wie je wordt gebeld. Andere schermmogelijkheden in stand-bymodus zijn het tonen van een kalender of een analoge klok. De beltoon van de Gigaset SL910A is aanpasbaar en ringtones kan je via Bluetooth of mini-usb op de handset overbrengen. De nieuwe Gigaset heeft ook een geïntegreerd antwoordapparaat met een opnametijd van 55 minuten. Alle nieuwe berichten worden aangekondigd met datum en tijd. De DECT-telefoon biedt een gesprekstijd van 14 uur en een standby-tijd van 200 uur. De Gigaset SL910A met geïntegreerd antwoordapparaat is te koop vanaf begin november voor een adviesprijs van 169,99 euro. Bron: www.diskidee.be