De Gigaset DX800A is een alles-in-een DECT-telefoon voor kleinere kantoren en winkels.

Gigaset, dochterbedrijf van Siemens AG, lanceert een DECT-telefoon met een geïntegreerde minitelefooncentrale. Je kunt er tot zes verschillende DECT-handsets op aansluiten. Vier personen kunnen dan tegelijkertijd bellen. Dat kan niet alleen via het gewone, analoge telefoonnet, maar ook via ISDN, onderling tussen de handsets of via het internet (Voice-over-IP of VoIP).

De DX800A heeft ook een analoge aansluiting voor een faxapparaat. Bijzonder is verder de Link2mobile-mogelijkheid van de DX800A. Die laat toe een mobiele telefoon via bluetooth aan de de vaste telefoon te koppelen terwijl je op kantoor bent. Een antwoordapparaat is geïntegreerd. Verder is er een internetpoort waarmee je het telefoonboek en de Goudengids online kunt raadplegen. High Definition Sound Performance (HDSP)-geluid zorgt ervoor dat stemmen zuiver en helder klinken.

De DX800A is uitgevoerd in kunststof met zilver en zwart en heeft een 8,9 cm kleurenscherm waarmee je alles bedient. De Gigaset DX800A kost 250 euro excl. btw. Het systeem kan worden uitgebreid met de Gigaset C59H, E49H, S79H, SL78H and SL400H.

Bron: www.diskidee.be

De Gigaset DX800A is een alles-in-een DECT-telefoon voor kleinere kantoren en winkels. Gigaset, dochterbedrijf van Siemens AG, lanceert een DECT-telefoon met een geïntegreerde minitelefooncentrale. Je kunt er tot zes verschillende DECT-handsets op aansluiten. Vier personen kunnen dan tegelijkertijd bellen. Dat kan niet alleen via het gewone, analoge telefoonnet, maar ook via ISDN, onderling tussen de handsets of via het internet (Voice-over-IP of VoIP). De DX800A heeft ook een analoge aansluiting voor een faxapparaat. Bijzonder is verder de Link2mobile-mogelijkheid van de DX800A. Die laat toe een mobiele telefoon via bluetooth aan de de vaste telefoon te koppelen terwijl je op kantoor bent. Een antwoordapparaat is geïntegreerd. Verder is er een internetpoort waarmee je het telefoonboek en de Goudengids online kunt raadplegen. High Definition Sound Performance (HDSP)-geluid zorgt ervoor dat stemmen zuiver en helder klinken. De DX800A is uitgevoerd in kunststof met zilver en zwart en heeft een 8,9 cm kleurenscherm waarmee je alles bedient. De Gigaset DX800A kost 250 euro excl. btw. Het systeem kan worden uitgebreid met de Gigaset C59H, E49H, S79H, SL78H and SL400H.Bron: www.diskidee.be