De Dell Alienware Aurora is een nieuwe gaming-pc die volgens de fabrikant extreem krachtige spelprestaties levert en die beschikbaar is in diverse configuraties.

De nieuwe Alienware Aurora pc heeft een chassis dat is ontworpen voor optimaal warmtebeheer en om de gaming-pc gemakkelijk te kunnen upgraden. De Auroa is uitgerust met Intel's nieuwe tweede-generatie Core i7 processoren. De in de fabriek overgeklokte CPU's met zes cores zijn vloeistofgekoeld. De Aurora is ook Dell's eerste pc die is uitgerust met een X79 Express Chipset en heeft naar keuze 8 of 16 GB Quad Channel DDR3-geheugen, naast geavanceerde SATA-technologie.

Voor optimale grafische kracht kan de gaming-pc worden uitgerust met twee grafische kaarten. Alle grafische kaarten maken gebruik van GDDR5, het meest geavanceerde grafische geheugen dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Gamers hebben de keuze uit de verschillende AMD en Nvidia modellen, met onder meer ook exemplaren met AMD CrossFireX technologie.

Als harde schijf biedt Dell de keuze uit modellen met 7.200 omw/min. en opslagcapaciteiten tot 2 TB. Ook kan je opteren voor een SSD van 256 GB of 512 GB. Verder heb je de keuze uit een of twee optische schijven, inclusief Blu-ray-schijflezer en brander. Standaard heeft de Aurora een HD 7.1 Performance Audio-geluidskaart met Waves MAXX Audio Software. Als optie biedt Dell de Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio of Creative Sound Blaster X-Fi Titanium.

Alle laptops en pc's van Alienware zijn uitgerust met Alienware Command Center. Dit programma biedt toegang tot toepassingen zoals de AlienFX-verlichtingseffecten, het warmtebeheersysteem Thermal Controls en het energiebeheersysteem AlienFusion. De adviesprijzen van de Dell Alienware Aurora starten bij 2.199 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Dell Alienware Aurora is een nieuwe gaming-pc die volgens de fabrikant extreem krachtige spelprestaties levert en die beschikbaar is in diverse configuraties. De nieuwe Alienware Aurora pc heeft een chassis dat is ontworpen voor optimaal warmtebeheer en om de gaming-pc gemakkelijk te kunnen upgraden. De Auroa is uitgerust met Intel's nieuwe tweede-generatie Core i7 processoren. De in de fabriek overgeklokte CPU's met zes cores zijn vloeistofgekoeld. De Aurora is ook Dell's eerste pc die is uitgerust met een X79 Express Chipset en heeft naar keuze 8 of 16 GB Quad Channel DDR3-geheugen, naast geavanceerde SATA-technologie.Voor optimale grafische kracht kan de gaming-pc worden uitgerust met twee grafische kaarten. Alle grafische kaarten maken gebruik van GDDR5, het meest geavanceerde grafische geheugen dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Gamers hebben de keuze uit de verschillende AMD en Nvidia modellen, met onder meer ook exemplaren met AMD CrossFireX technologie.Als harde schijf biedt Dell de keuze uit modellen met 7.200 omw/min. en opslagcapaciteiten tot 2 TB. Ook kan je opteren voor een SSD van 256 GB of 512 GB. Verder heb je de keuze uit een of twee optische schijven, inclusief Blu-ray-schijflezer en brander. Standaard heeft de Aurora een HD 7.1 Performance Audio-geluidskaart met Waves MAXX Audio Software. Als optie biedt Dell de Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio of Creative Sound Blaster X-Fi Titanium. Alle laptops en pc's van Alienware zijn uitgerust met Alienware Command Center. Dit programma biedt toegang tot toepassingen zoals de AlienFX-verlichtingseffecten, het warmtebeheersysteem Thermal Controls en het energiebeheersysteem AlienFusion. De adviesprijzen van de Dell Alienware Aurora starten bij 2.199 euro.Bron: www.diskidee.be