De nieuwe 10-inch Latitude ST tablet van Dell is bedoeld voor gebruik in bedrijven, ziekenzorg en onderwijs.

De Latitude ST tablet-pc heeft een 10,1-inch multitouch Wide Viewing Angle LED scherm met Corning Gorilla Glass en een WXGA resolutie (1280 x 800 pixels). Naast multitouch invoer ondersteunt de tablet ook invoer met de N-Trig-pen. Een rubberen bumper beschermt de tablet bij een val.

De Latitude tablet gebruikt een Intel Atom processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz, 2 GB werkgeheugen en Intel GMA 600 graphics. De tablet kan worden uitgerust met een ssd van maximaal 128 GB. Besturingssysteem is Windows 7. Naast een 5 megapixel camera op de achterzijde heeft de Latitutde ST ook een front-facing 720 p camera. Wat aansluitingen betreft beschikt de tablet over een usb 2.0-poort, een sd-kaartlezer en een hdmi-uitgang.

Met een optioneel Latitude ST Series docking station breid je de aansluitingen uit met 3 usb 2.0-poorten, Gigabit LAN, hdmi en audio out. De batterij zou tot 6 uur meegaan. De Latitude ST meet 270 x 186 x 15 mm en weegt 816 gram. De zakelijke tablet van Dell is vanaf november verkrijgbaar. Over de prijzen werd niets meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe 10-inch Latitude ST tablet van Dell is bedoeld voor gebruik in bedrijven, ziekenzorg en onderwijs. De Latitude ST tablet-pc heeft een 10,1-inch multitouch Wide Viewing Angle LED scherm met Corning Gorilla Glass en een WXGA resolutie (1280 x 800 pixels). Naast multitouch invoer ondersteunt de tablet ook invoer met de N-Trig-pen. Een rubberen bumper beschermt de tablet bij een val. De Latitude tablet gebruikt een Intel Atom processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz, 2 GB werkgeheugen en Intel GMA 600 graphics. De tablet kan worden uitgerust met een ssd van maximaal 128 GB. Besturingssysteem is Windows 7. Naast een 5 megapixel camera op de achterzijde heeft de Latitutde ST ook een front-facing 720 p camera. Wat aansluitingen betreft beschikt de tablet over een usb 2.0-poort, een sd-kaartlezer en een hdmi-uitgang. Met een optioneel Latitude ST Series docking station breid je de aansluitingen uit met 3 usb 2.0-poorten, Gigabit LAN, hdmi en audio out. De batterij zou tot 6 uur meegaan. De Latitude ST meet 270 x 186 x 15 mm en weegt 816 gram. De zakelijke tablet van Dell is vanaf november verkrijgbaar. Over de prijzen werd niets meegedeeld.Bron: www.diskidee.be