Sony kondigt de VAIO L Series aan, een nieuwe reeks all-in-one desktop-pc's met Full HD aanraakscherm.

De nieuwe VAIO VPCL21S1E/B is een alles-in-één pc in een slank, ruimtebesparend design in glanzend zwart. Het 24-inch (61 cm) Full HD VAIO Display Plus scherm met LED backlight rust op een V-vormige voet. Het full-frame multi-touchscherm geeft je snel toegang tot je mediacollectie. Je kunt door simpele vingeraanraking door bestanden scrollen, foto's roteren en op ze inzoomen.

De nieuwe VAIO L Series heeft een Intel Core i7-2630QM processor en Windows 7 Home Premium 64-bit als besturingssysteem. Verder is de touch-pc uitgerust met 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz) en een harde schijf van 1 TB. De grafische kracht komt van de NVIDIA GeForce GT 540M met DirectX 11 ondersteuning. Ook een Blu-ray Disc Drive met DVD SuperMulti behoort tot de uitrusting.

Er zijn ook andere configuraties mogelijk, onder meer met een Intel Core i5 processor. Tot de verdere uitrusting behoren een geïntegreerde HD webcamera, HDMI- en Bluetooth 3.0-aansluiting. De Sony all-in-one 24-inch VAIO L Series multimediapc's zijn beschikbaar vanaf eind maart.

Bron: www.diskidee.be

Sony kondigt de VAIO L Series aan, een nieuwe reeks all-in-one desktop-pc's met Full HD aanraakscherm. De nieuwe VAIO VPCL21S1E/B is een alles-in-één pc in een slank, ruimtebesparend design in glanzend zwart. Het 24-inch (61 cm) Full HD VAIO Display Plus scherm met LED backlight rust op een V-vormige voet. Het full-frame multi-touchscherm geeft je snel toegang tot je mediacollectie. Je kunt door simpele vingeraanraking door bestanden scrollen, foto's roteren en op ze inzoomen. De nieuwe VAIO L Series heeft een Intel Core i7-2630QM processor en Windows 7 Home Premium 64-bit als besturingssysteem. Verder is de touch-pc uitgerust met 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz) en een harde schijf van 1 TB. De grafische kracht komt van de NVIDIA GeForce GT 540M met DirectX 11 ondersteuning. Ook een Blu-ray Disc Drive met DVD SuperMulti behoort tot de uitrusting. Er zijn ook andere configuraties mogelijk, onder meer met een Intel Core i5 processor. Tot de verdere uitrusting behoren een geïntegreerde HD webcamera, HDMI- en Bluetooth 3.0-aansluiting. De Sony all-in-one 24-inch VAIO L Series multimediapc's zijn beschikbaar vanaf eind maart.Bron: www.diskidee.be