De Marmitek DoorGuard 470 is uitgerust met een kleurencamera met 100 graden groothoeklens die ook nachtzicht biedt dankzij vier ir-leds. De deurintercom heeft een storingsvrije microfoon en luidspreker.

Met behulp van de handenvrije binneneenheid of monitor communiceer je met wie voor je deur staat. De binnenmodule heeft een kleuren lcd-scherm van 7 inch (17,5 cm) en een resolutie van 800 x 480 pixels.

Optioneel is ook een elektronische deuropener verkrijgbaar. Daarmee open je desgewenst de deur vanop afstand. Optioneel zijn ook extra camera's en monitoren verkrijgbaar. Je kunt twee deurbellen met camera en één externe camera met de binneneenheid verbinden.

Ook is het mogelijk tot drie bijkomende binneneenheden serieel door te lussen. Parallel doorlussen van bijkomende monitoren is niet mogelijk.

De smalle buiten-unit is weerbestendig en kan eenvoudig op vrijwel elk deurkozijn worden gemonteerd. De buitenmodule heeft een sd-geheugenkaarsleuf. Je kunt het gezicht van al wie aanbelt op een geheugenkaartje van maximaal 32 GB bewaren.

Zodra bezoek aanbelt op de deurbelcamera, verschijnt het beeld direct op de monitor in huis. Je ziet meteen wie heeft aangebeld. Om te praten met de bezoeker druk je op de intercom knop. Als je de optionele elektrische deuropener monteerde, kun je de deur via de monitor openen.

De Marmitek DoorGuard 470 kost 219,95 euro. De startset bevat een buiten- en binnen-unit, de benodigde kabels, een voeding en een handleiding. Je kunt langere afstanden overbruggen met behulp van standaard verkrijgbare shielded of unshielded 4-wire kabels of een coaxiale kabel in combinatie met een audiokabel met twee draden. Maximaal kan op die manier honderd meter worden overbrugd.

Bron: www.diskidee.be

De Marmitek DoorGuard 470 is uitgerust met een kleurencamera met 100 graden groothoeklens die ook nachtzicht biedt dankzij vier ir-leds. De deurintercom heeft een storingsvrije microfoon en luidspreker.Met behulp van de handenvrije binneneenheid of monitor communiceer je met wie voor je deur staat. De binnenmodule heeft een kleuren lcd-scherm van 7 inch (17,5 cm) en een resolutie van 800 x 480 pixels.Optioneel is ook een elektronische deuropener verkrijgbaar. Daarmee open je desgewenst de deur vanop afstand. Optioneel zijn ook extra camera's en monitoren verkrijgbaar. Je kunt twee deurbellen met camera en één externe camera met de binneneenheid verbinden.Ook is het mogelijk tot drie bijkomende binneneenheden serieel door te lussen. Parallel doorlussen van bijkomende monitoren is niet mogelijk.De smalle buiten-unit is weerbestendig en kan eenvoudig op vrijwel elk deurkozijn worden gemonteerd. De buitenmodule heeft een sd-geheugenkaarsleuf. Je kunt het gezicht van al wie aanbelt op een geheugenkaartje van maximaal 32 GB bewaren.Zodra bezoek aanbelt op de deurbelcamera, verschijnt het beeld direct op de monitor in huis. Je ziet meteen wie heeft aangebeld. Om te praten met de bezoeker druk je op de intercom knop. Als je de optionele elektrische deuropener monteerde, kun je de deur via de monitor openen.De Marmitek DoorGuard 470 kost 219,95 euro. De startset bevat een buiten- en binnen-unit, de benodigde kabels, een voeding en een handleiding. Je kunt langere afstanden overbruggen met behulp van standaard verkrijgbare shielded of unshielded 4-wire kabels of een coaxiale kabel in combinatie met een audiokabel met twee draden. Maximaal kan op die manier honderd meter worden overbrugd.Bron: www.diskidee.be