De Sony SRS-X33 en SRS-X55 zijn nieuwe speakers die zijn uitgerust met LDAC wat zorgt voor een betere draadloze audiokwaliteit op voorwaarde dat je ze koppelt aan een audio-apparaat dat ook LDAC ondersteunt. Voorlopig is dat alleen het geval met de eigen muziekspelers van Sony zelf zoals de NW-ZX2 Walkman of de NWZ-A15 Walkman (na een firmware-update die in april 2015 beschikbaar komt).

Bij alle andere bronapparaten gebruiken de nieuwe Sony luidsprekers de standaard Bluetooth SBC- of AAC-codecs. Beide draadloze speakers hebben wel S-Master DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) en ClearAudio+-technologie die volgens Sony in alle gevallen zorgen voor betere bassen en heldere hoge tonen.

De SRS-X33 meet 18,5 x 6 x 6 cm, weegt 730 gram en bevat twee speakers voor stereogeluid met een maximaal muziekvermogen van 20 watt. Twee passieve stralers zorgen voor extra diepe bassen. De batterij houdt het twaalf uur uit.

De SRS-X55 meet 22,1 x 11,8 x 5,1 cm, weegt 1,2 kg, heeft een dubbel passieve radiator en een bijzonder krachtig geluid van 30 watt. De batterij van deze draadloze speaker houdt het tien uur uit.

De Sony SRS-X33 is vanaf mei 2015 te koop in zwart, wit, rood en blauw voor ca. 130 euro. De SRS-X55 is eveneens vanaf mei verkrijgbaar in zwart en wit voor ca. 180 euro. Bij beide speakers levert Sony een lichtnetadapter mee.

Bron: www.diskidee.be

De Sony SRS-X33 en SRS-X55 zijn nieuwe speakers die zijn uitgerust met LDAC wat zorgt voor een betere draadloze audiokwaliteit op voorwaarde dat je ze koppelt aan een audio-apparaat dat ook LDAC ondersteunt. Voorlopig is dat alleen het geval met de eigen muziekspelers van Sony zelf zoals de NW-ZX2 Walkman of de NWZ-A15 Walkman (na een firmware-update die in april 2015 beschikbaar komt).Bij alle andere bronapparaten gebruiken de nieuwe Sony luidsprekers de standaard Bluetooth SBC- of AAC-codecs. Beide draadloze speakers hebben wel S-Master DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) en ClearAudio+-technologie die volgens Sony in alle gevallen zorgen voor betere bassen en heldere hoge tonen.De SRS-X33 meet 18,5 x 6 x 6 cm, weegt 730 gram en bevat twee speakers voor stereogeluid met een maximaal muziekvermogen van 20 watt. Twee passieve stralers zorgen voor extra diepe bassen. De batterij houdt het twaalf uur uit.De SRS-X55 meet 22,1 x 11,8 x 5,1 cm, weegt 1,2 kg, heeft een dubbel passieve radiator en een bijzonder krachtig geluid van 30 watt. De batterij van deze draadloze speaker houdt het tien uur uit.De Sony SRS-X33 is vanaf mei 2015 te koop in zwart, wit, rood en blauw voor ca. 130 euro. De SRS-X55 is eveneens vanaf mei verkrijgbaar in zwart en wit voor ca. 180 euro. Bij beide speakers levert Sony een lichtnetadapter mee.Bron: www.diskidee.be