Lenovo's Yoga 900 convertibele Windows 10-laptop heeft hetzelfde 'horlogebandscharnier' als de vorig jaar gelanceerde Yoga 3, maar is met zijn 14,9 mm nog iets dunner. Met 1,29 kg is hij wel 10 gram zwaarder dan de vorige versie. Het nieuwe model is uitgerust met de onlangs gelanceerde zesde generatie Intel Core i7-processor.

Het scherm van de Yoga 900 kan 360 graden gedraaid worden, zodat je het apparaat zowel in laptop- als in tablet-modus kunt gebruiken. Andere standen waarin je het scherm kunt vastzetten zijn de "tent"-stand, ideaal om films te bekijken en de "staander"-stand waarmee je gemakkelijker kunt videochatten.

Het 13,3-inch ips-aanraakscherm behoudt de QHD+ resolutie (3200 x 1800 pixels) van zijn voorganger. Het werkgeheugen kan nu wel tot maximaal 16 GB worden uitgebreid. Een ssd van Samsung zorgt voor een snelle opstarttijd. Lenovo verbeterde de koeling van de Yoga naar eigen zeggen met dertig procent, zodat deze convertibele laptop stiller dan ooit zijn werk doet. De verbeterde batterij gaat tot negen uur mee tijdens het afspelen van video.

De Lenovo Yoga 900 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren oranje, zilver en champagne goud voor een adviesprijs van 1.299 euro.

In december brengt Lenovo ook zijn eerste Yoga Home 900 draagbare All-in-One (aio)-pc uit met een geïntegreerde 27-inch aanraakscherm, 5de generatie Intel Core i7 processor en Nvidia GeForce 940A geïntegreerde graphics. Je kunt deze draagbare aio pc tot drie uur lang gebruiken op zijn ingebouwde batterij.

Je kunt de Yoga Home 900 volledig plat leggen en gebruiken als erg grote Windows 10-tablet. De nieuwe Aura 3.0 interface die bovenop Windows 10 draait vereenvoudigt de toegang tot foto's, video's en apps.

De Lenovo Yoga Home 900 is vanaf december verkrijgbaar voor 1.499 euro.

Bron: www.diskidee.be

Lenovo's Yoga 900 convertibele Windows 10-laptop heeft hetzelfde 'horlogebandscharnier' als de vorig jaar gelanceerde Yoga 3, maar is met zijn 14,9 mm nog iets dunner. Met 1,29 kg is hij wel 10 gram zwaarder dan de vorige versie. Het nieuwe model is uitgerust met de onlangs gelanceerde zesde generatie Intel Core i7-processor.Het scherm van de Yoga 900 kan 360 graden gedraaid worden, zodat je het apparaat zowel in laptop- als in tablet-modus kunt gebruiken. Andere standen waarin je het scherm kunt vastzetten zijn de "tent"-stand, ideaal om films te bekijken en de "staander"-stand waarmee je gemakkelijker kunt videochatten.Het 13,3-inch ips-aanraakscherm behoudt de QHD+ resolutie (3200 x 1800 pixels) van zijn voorganger. Het werkgeheugen kan nu wel tot maximaal 16 GB worden uitgebreid. Een ssd van Samsung zorgt voor een snelle opstarttijd. Lenovo verbeterde de koeling van de Yoga naar eigen zeggen met dertig procent, zodat deze convertibele laptop stiller dan ooit zijn werk doet. De verbeterde batterij gaat tot negen uur mee tijdens het afspelen van video.De Lenovo Yoga 900 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren oranje, zilver en champagne goud voor een adviesprijs van 1.299 euro.In december brengt Lenovo ook zijn eerste Yoga Home 900 draagbare All-in-One (aio)-pc uit met een geïntegreerde 27-inch aanraakscherm, 5de generatie Intel Core i7 processor en Nvidia GeForce 940A geïntegreerde graphics. Je kunt deze draagbare aio pc tot drie uur lang gebruiken op zijn ingebouwde batterij.Je kunt de Yoga Home 900 volledig plat leggen en gebruiken als erg grote Windows 10-tablet. De nieuwe Aura 3.0 interface die bovenop Windows 10 draait vereenvoudigt de toegang tot foto's, video's en apps.De Lenovo Yoga Home 900 is vanaf december verkrijgbaar voor 1.499 euro.Bron: www.diskidee.be