HyperX, een divisie van Kingston Technology, introduceert met de HyperX Cloud II Headset een gaming headset ontworpen voor een hifi game-ervaring. De headset ondersteunt alle game-platformen, waaronder pc, mac, PlayStation 4 en Xbox One.

De HyperX Cloud II is ook geschikt voor het voeren van digitale telefoon- of videogesprekken via programma's zoals Skype. De ruisonderdrukkende microfoon is eenvoudig los te koppelen, zodat je de headset ook kan gebruiken als hifi koptelefoon. De foam oorkussens verdringen alle achtergrondgeluiden om je heen.

De HyperX Cloud II heeft 53mm neodymium drivers. Met 7.1 virtuele surround sound worden zeven positionele luidsprekers nagebootst. Het frequentiebereik bedraagt 15 Hz tot 25.000 Hz.

De HyperX Cloud II weegt 350 gram. De headset is verkrijgbaar in de kleuren gun metal, rood of roze en heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

HyperX, een divisie van Kingston Technology, introduceert met de HyperX Cloud II Headset een gaming headset ontworpen voor een hifi game-ervaring. De headset ondersteunt alle game-platformen, waaronder pc, mac, PlayStation 4 en Xbox One.De HyperX Cloud II is ook geschikt voor het voeren van digitale telefoon- of videogesprekken via programma's zoals Skype. De ruisonderdrukkende microfoon is eenvoudig los te koppelen, zodat je de headset ook kan gebruiken als hifi koptelefoon. De foam oorkussens verdringen alle achtergrondgeluiden om je heen.De HyperX Cloud II heeft 53mm neodymium drivers. Met 7.1 virtuele surround sound worden zeven positionele luidsprekers nagebootst. Het frequentiebereik bedraagt 15 Hz tot 25.000 Hz.De HyperX Cloud II weegt 350 gram. De headset is verkrijgbaar in de kleuren gun metal, rood of roze en heeft een adviesprijs van 99,99 euro.Bron: www.diskidee.be