De nieuwe PRO Plus en EVO Plus sdxc klasse 10-geheugenkaarten van Samsung verschijnen zowel in sd- als microsd-formaat. De PRO Plus heeft een leessnelheid van maximaal 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 90 MB/s en is daardoor voldoende snel voor 4K Ultra HD-video. Ze bestaat in 32 GB en 64 GB. Op de 64 GB-versie is voldoende plaats voor 110 minuten 4K UHD-video of 490 minuten Full HD-video.

De goedkopere EVO Plus leest aan maximaal 80 MB/s en schrijft aan maximaal 20 MB/s. Ze verschijnt in de formaten 32 GB, 64 GB en 128 GB. Deze geheugenkaart is voldoende snel voor Full HD-video. Op de 128 GB versie past 980 minuten Full HD-video.

Deze geheugenkaartjes blijven functioneren bij temperaturen tussen -25°C en 85°C. In rusttoestand weerstaan ze zelfs temperaturen tot -40°C. Behalve tegen deze extreme temperaturen, zijn de geheugenkaarten ook bestand tegen water, röntgenstraling, magnetische velden en externe schokken. De PRO Plus en EVO Plus weerstaan bovendien 72 uur lang zeewater, 48 uur langer dan de bestaande geheugenkaarten.

De microSD-varianten komen eind mei op de markt. De SD-varianten verschijnen in juni. De exacte prijzen zijn nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe PRO Plus en EVO Plus sdxc klasse 10-geheugenkaarten van Samsung verschijnen zowel in sd- als microsd-formaat. De PRO Plus heeft een leessnelheid van maximaal 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 90 MB/s en is daardoor voldoende snel voor 4K Ultra HD-video. Ze bestaat in 32 GB en 64 GB. Op de 64 GB-versie is voldoende plaats voor 110 minuten 4K UHD-video of 490 minuten Full HD-video.De goedkopere EVO Plus leest aan maximaal 80 MB/s en schrijft aan maximaal 20 MB/s. Ze verschijnt in de formaten 32 GB, 64 GB en 128 GB. Deze geheugenkaart is voldoende snel voor Full HD-video. Op de 128 GB versie past 980 minuten Full HD-video.Deze geheugenkaartjes blijven functioneren bij temperaturen tussen -25°C en 85°C. In rusttoestand weerstaan ze zelfs temperaturen tot -40°C. Behalve tegen deze extreme temperaturen, zijn de geheugenkaarten ook bestand tegen water, röntgenstraling, magnetische velden en externe schokken. De PRO Plus en EVO Plus weerstaan bovendien 72 uur lang zeewater, 48 uur langer dan de bestaande geheugenkaarten.De microSD-varianten komen eind mei op de markt. De SD-varianten verschijnen in juni. De exacte prijzen zijn nog niet bekend.Bron: www.diskidee.be