De SL Headmic 1 hoofdmicrofoon van Sennheiser gebruikt dezelfde omnidirectionele capsule als de Sennheiser MKE 1. Die piepkleine capsule van 3,3mm levert een natuurlijk spraakgeluid met een frequentierespons van 20 tot 20.000 Hz (± 3 dB).

De SL Headmic 1 wordt geleverd met een SL MZW 1 windkap met een MZC 2 frequentiebereikdop voor het versterken van hoge tonen. Verder zitten er in de verpakking nog een zachte transportcase en een 3,5 mm jack plug-kabel die aangesloten wordt op een "bodypack"-zender, zoals die van de Sennheiser Evolution-serie.

Het robuuste metalen frame van de SL Headmic 1 weegt slechts 7 gram. Je kunt het eenvoudig aanpassen aan de vorm van je hoofd en gezicht. De microfoonarm kan men zowel links als rechts dragen. Door het modulaire ontwerp zijn alle onderdelen van de SL Headmic 1 gemakkelijk te vervangen.

De Sennheiser SL Headmic 1 is verkrijgbaar in zwart of beige voor 603,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De SL Headmic 1 hoofdmicrofoon van Sennheiser gebruikt dezelfde omnidirectionele capsule als de Sennheiser MKE 1. Die piepkleine capsule van 3,3mm levert een natuurlijk spraakgeluid met een frequentierespons van 20 tot 20.000 Hz (± 3 dB).De SL Headmic 1 wordt geleverd met een SL MZW 1 windkap met een MZC 2 frequentiebereikdop voor het versterken van hoge tonen. Verder zitten er in de verpakking nog een zachte transportcase en een 3,5 mm jack plug-kabel die aangesloten wordt op een "bodypack"-zender, zoals die van de Sennheiser Evolution-serie.Het robuuste metalen frame van de SL Headmic 1 weegt slechts 7 gram. Je kunt het eenvoudig aanpassen aan de vorm van je hoofd en gezicht. De microfoonarm kan men zowel links als rechts dragen. Door het modulaire ontwerp zijn alle onderdelen van de SL Headmic 1 gemakkelijk te vervangen.De Sennheiser SL Headmic 1 is verkrijgbaar in zwart of beige voor 603,99 euro.Bron: www.diskidee.be