De Arca sleeves van Case Logic hebben een harde buitenkant die gemaakt is van de slijtvaste kunststof EVA (ethyleenvinylacetaat). Binnenin beschermt een dikke voering je laptop of tablet tegen stoten en vallen.

Elastieken banden garanderen een veilig bevestiging. De afneembare schouderriem is verstelbaar. Een geïntegreerd handvat op het achterpaneel biedt een alternatieve draagoptie.

Door het 'clamshell' ontwerp kun je je apparaat ook gebruiken zonder het uit de tas te nemen. Een mesh-achterkant zorgt daarbij voor de nodige koeling van de batterij.

De Case Logic Arca sleeves bestaan in drie maten: 10-, 11,6- en 13-inch voor respectievelijk tablet, Chromebook/MacBook Air en 13" laptop en in drie verschillende kleuren: zwart, groen en blauw. De beschermhoezen kosten 24,99 euro. Case Logic geeft er 25 jaar garantie op.

Bron: www.diskidee.be

De Arca sleeves van Case Logic hebben een harde buitenkant die gemaakt is van de slijtvaste kunststof EVA (ethyleenvinylacetaat). Binnenin beschermt een dikke voering je laptop of tablet tegen stoten en vallen.Elastieken banden garanderen een veilig bevestiging. De afneembare schouderriem is verstelbaar. Een geïntegreerd handvat op het achterpaneel biedt een alternatieve draagoptie.Door het 'clamshell' ontwerp kun je je apparaat ook gebruiken zonder het uit de tas te nemen. Een mesh-achterkant zorgt daarbij voor de nodige koeling van de batterij.De Case Logic Arca sleeves bestaan in drie maten: 10-, 11,6- en 13-inch voor respectievelijk tablet, Chromebook/MacBook Air en 13" laptop en in drie verschillende kleuren: zwart, groen en blauw. De beschermhoezen kosten 24,99 euro. Case Logic geeft er 25 jaar garantie op.Bron: www.diskidee.be