De Watch van de Chinese smartphonefabrikant Alcatel Onetouch heeft een wijzerplaat die lijkt op die van een gewoon horloge, met een diameter van bijna 42 mm en een dikte van 10,5 mm. Het aanraakgevoelige display heeft een diameter van 1,22 inch en geeft 262.000 pixels weer. De Watch is waterdicht volgens de IP67-specificatie.

Je verbindt de Watch met Android 4.3- of iOS 7- of hoger smartphones via een energiezuinige Bluetooth 4.0-verbinding. De 210 mAh batterij gaat twee à vijf dagen mee en kun je in ongeveer een uur volledig opladen.

De usb-lader is verwerkt in het 20 mm brede polsbandje, dat 3,5 mm dik is. Aan de onderkant zit een optische hartslagsensor. Verder is de Watch voorzien van een nfc-tag, een trillingsmotor, een e-kompas, een gyroscoop en een acceleratiemeter.

Als de smartwatch verbonden is met een smartphone, krijg je berichten en updates van sociale media. Je kunt het horloge ook laten trillen als je te ver van je smartphone uit de buurt raakt.

Door het scherm aan te raken, activeer je de afstandsbediening voor multimedia. Je kunt dan via het horloge muziek afspelen, op afstand foto's maken of de smartphone een geluid laten maken om hem terug te vinden.

De Alcatel One Touch Watch kost 139,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Watch van de Chinese smartphonefabrikant Alcatel Onetouch heeft een wijzerplaat die lijkt op die van een gewoon horloge, met een diameter van bijna 42 mm en een dikte van 10,5 mm. Het aanraakgevoelige display heeft een diameter van 1,22 inch en geeft 262.000 pixels weer. De Watch is waterdicht volgens de IP67-specificatie.Je verbindt de Watch met Android 4.3- of iOS 7- of hoger smartphones via een energiezuinige Bluetooth 4.0-verbinding. De 210 mAh batterij gaat twee à vijf dagen mee en kun je in ongeveer een uur volledig opladen.De usb-lader is verwerkt in het 20 mm brede polsbandje, dat 3,5 mm dik is. Aan de onderkant zit een optische hartslagsensor. Verder is de Watch voorzien van een nfc-tag, een trillingsmotor, een e-kompas, een gyroscoop en een acceleratiemeter.Als de smartwatch verbonden is met een smartphone, krijg je berichten en updates van sociale media. Je kunt het horloge ook laten trillen als je te ver van je smartphone uit de buurt raakt.Door het scherm aan te raken, activeer je de afstandsbediening voor multimedia. Je kunt dan via het horloge muziek afspelen, op afstand foto's maken of de smartphone een geluid laten maken om hem terug te vinden.De Alcatel One Touch Watch kost 139,99 euro.Bron: www.diskidee.be