De nieuwe HP t420 thin client draait onder HP ThinkPro 5.0, HP's geïntegreerde Linux besturingssysteem voor thin clients. De thin client heeft niet veel ruimte nodig: hij meet slechts 12,7 × 17,8 × 2,5 cm. Optioneel kan hij aan een monitor bevestigd worden. De t420 heeft geen ingebouwde ventilator en werkt dus fluisterstil. Het apparaat start snel op van de ingebouwde flashdrive.

Installatie, ingebruikname en onderhoud gebeuren met HP Device Manager of HP Smart Zero Services. Deze tools zijn zonder extra kosten verkrijgbaar voor de HP tin clients.

Deze computerterminal bestaat in een versie met een gigabit ethernet poort (M5R73AT) die 279 euro excl. btw kost en een uitvoering met een draadloze netwerkkaart en Bluetooth (M5R74AA) voor 286 euro excl. btw. USB-toetsenbord en muis worden standaard meegeleverd.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe HP t420 thin client draait onder HP ThinkPro 5.0, HP's geïntegreerde Linux besturingssysteem voor thin clients. De thin client heeft niet veel ruimte nodig: hij meet slechts 12,7 × 17,8 × 2,5 cm. Optioneel kan hij aan een monitor bevestigd worden. De t420 heeft geen ingebouwde ventilator en werkt dus fluisterstil. Het apparaat start snel op van de ingebouwde flashdrive.Installatie, ingebruikname en onderhoud gebeuren met HP Device Manager of HP Smart Zero Services. Deze tools zijn zonder extra kosten verkrijgbaar voor de HP tin clients.Deze computerterminal bestaat in een versie met een gigabit ethernet poort (M5R73AT) die 279 euro excl. btw kost en een uitvoering met een draadloze netwerkkaart en Bluetooth (M5R74AA) voor 286 euro excl. btw. USB-toetsenbord en muis worden standaard meegeleverd.Bron: www.diskidee.be