De Silicon Power Mobile C80 dubbele USB drive heeft een rond ontwerp en is eenvoudig te bevestigen aan een sleutelhanger. De dop met de aansluitingen is 360° draaibaar zodat je naar keuze snel gebruik kan maken van de USB Type-C aansluiting of de standaard USB Type-A aansluiting met USB 3.0.

Type-C is de volgende generatie interface die zowel data als stroom tussen verschillende apparaten kan leveren. De meeste mobieltjes hebben nu nog een Type-B aansluiting, maar er zullen steeds meer apparaten met Type-C opduiken. Die aansluiting kan trouwens hogere snelheden aan en ondersteunt ook hogere voltages en ampères, zodat hij zelfs geschikt is voor het laden van laptops. En het laden kan in twee richtingen gebeuren: een randapparaat kan via een Type-C usb-kabel indien van toepassing ook een host-apparaat laden.

De Mobile C80 USB drive met dubbele interface is beschikbaar in capaciteiten van 16 GB, 32 GB en 64 GB. Silicon Power biedt de gratis te downloaden SP File Explorer app voor bestandsbeheer en Recuva File Recovery software die herstel mogelijk maakt van gewiste bestanden, zoals digitale foto's, documenten, muziek en video's.

De Silicon Power Mobile C80 meet 49,4 x 18,0 x 6,6 mm en weegt 8 gram. De adviesprijzen van de USB flash drive zijn nog niet bekend.Silicon Power geeft er een levenslange garantie op.

Bron: www.diskidee.be

De Silicon Power Mobile C80 dubbele USB drive heeft een rond ontwerp en is eenvoudig te bevestigen aan een sleutelhanger. De dop met de aansluitingen is 360° draaibaar zodat je naar keuze snel gebruik kan maken van de USB Type-C aansluiting of de standaard USB Type-A aansluiting met USB 3.0.Type-C is de volgende generatie interface die zowel data als stroom tussen verschillende apparaten kan leveren. De meeste mobieltjes hebben nu nog een Type-B aansluiting, maar er zullen steeds meer apparaten met Type-C opduiken. Die aansluiting kan trouwens hogere snelheden aan en ondersteunt ook hogere voltages en ampères, zodat hij zelfs geschikt is voor het laden van laptops. En het laden kan in twee richtingen gebeuren: een randapparaat kan via een Type-C usb-kabel indien van toepassing ook een host-apparaat laden.De Mobile C80 USB drive met dubbele interface is beschikbaar in capaciteiten van 16 GB, 32 GB en 64 GB. Silicon Power biedt de gratis te downloaden SP File Explorer app voor bestandsbeheer en Recuva File Recovery software die herstel mogelijk maakt van gewiste bestanden, zoals digitale foto's, documenten, muziek en video's.De Silicon Power Mobile C80 meet 49,4 x 18,0 x 6,6 mm en weegt 8 gram. De adviesprijzen van de USB flash drive zijn nog niet bekend.Silicon Power geeft er een levenslange garantie op.Bron: www.diskidee.be