Deze wifi-extender heeft een krachtige antenne

Zyxel N300 WRE2206 © Zyxel

ZyXEL introduceert een compacte range extender voor draadloze thuisnetwerken. De Wireless N300 Range Extender WRE2206 heeft een krachtige ingebouwde antenne die volgens de fabrikant een dertig procent betere dekking geeft dan concurrerende producten.

De nieuwe Wireless N300 Range Extender WRE2206 van ZyXEL is een compacte stekker die je in het stopcontact steekt en dan via een druk op de wps-knop verbindt met je draadloze router. De ingebouwde led toont de kwaliteit van de wifi-verbinding en ook hoeveel apparaten aangesloten zijn op de extender.

De range extender verlengt het signaal van IEEE 802.11 b/g/n wifi-netwerken in de 2,4 GHz frequentieband. De maximale overdrachtsnelheid bedraagt 300 Mbit/s.

Onderaan bevindt zich een Ethernet-poort waarop je andere apparaten kunt aansluiten zoals gameconsoles, tv’s, en computers. De ingebouwde antenne biedt volgens ZyXEL een dertig procent betere dekking “dan soortgelijke producten van andere merken”.

Deze extender installeert nieuwe firmware automatisch zonder tussenkomst van de gebruiker. De ZyXEL Wireless N300 Range Extender WRE2206 kost 63 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content