Bij zijn nieuwe Venue 8 Pro en Venue 10 Pro tablets voor zakelijk gebruik legt Dell sterk de nadruk op beveiliging. Dankzij de Dell Data Protection suite kun je de inhoud van deze apparaten versleutelen, de toegang regelen via authenticatie en zijn ze ook bestand tegen malware.

Beide Windows 10-tablets hebben enkele kenmerken gemeen, waaronder een actieve pen met Wacom-technologie, 2×2 Wireless-AC WiFi en optioneel NFC, usb-type c-docking waarbij het niet meer uitmaakt hoe je de usb-kabel in de poort steekt en de beschikbaarheid van accessoires zoals versterkte cases voor specifieke bedrijfsbehoeften.

Het 8-inch scherm van de dunne en lichte Venue 8 Pro 5000 is verkrijgbaar met een HD-resolutie van 1280×800 pixels of een Full HD-resolutie van 1920×1200 pixels.

Het 10-inch scherm van de Venue 10 Pro 5000 heeft een Full HD-resolutie. Deze iets grotere 2-in-1 tablet met afneembaar toetsenbord heeft veel aansluitmogelijkheden, niet alleen een usb type-c poort, maar ook nog een 'oude' type-a poort, naast micro-hdmi, een tablet-slot van Noble, een microsd kaartlezer en een koptelefoonaansluiting. Een WWAN-chip is een optioneel extra.

Beide tablets zijn beschikbaar vanaf november voor een momenteel nog onbekende prijs.

Bron: www.diskidee.be

Bij zijn nieuwe Venue 8 Pro en Venue 10 Pro tablets voor zakelijk gebruik legt Dell sterk de nadruk op beveiliging. Dankzij de Dell Data Protection suite kun je de inhoud van deze apparaten versleutelen, de toegang regelen via authenticatie en zijn ze ook bestand tegen malware.Beide Windows 10-tablets hebben enkele kenmerken gemeen, waaronder een actieve pen met Wacom-technologie, 2×2 Wireless-AC WiFi en optioneel NFC, usb-type c-docking waarbij het niet meer uitmaakt hoe je de usb-kabel in de poort steekt en de beschikbaarheid van accessoires zoals versterkte cases voor specifieke bedrijfsbehoeften.Het 8-inch scherm van de dunne en lichte Venue 8 Pro 5000 is verkrijgbaar met een HD-resolutie van 1280×800 pixels of een Full HD-resolutie van 1920×1200 pixels.Het 10-inch scherm van de Venue 10 Pro 5000 heeft een Full HD-resolutie. Deze iets grotere 2-in-1 tablet met afneembaar toetsenbord heeft veel aansluitmogelijkheden, niet alleen een usb type-c poort, maar ook nog een 'oude' type-a poort, naast micro-hdmi, een tablet-slot van Noble, een microsd kaartlezer en een koptelefoonaansluiting. Een WWAN-chip is een optioneel extra.Beide tablets zijn beschikbaar vanaf november voor een momenteel nog onbekende prijs.Bron: www.diskidee.be