Het wifi-netwerk van de nieuwe TP-Link Touch P5 draadloze AC1900-router stel je snel in met het 4,3-inch kleuren-aanraakscherm. Daarbij heb je geen computer of mobieltje nodig. Je kunt alles instellen via de gebruiksvriendelijke interface inclusief virtueel aanraaktoetsenbord en home-knop voor een snelle navigatie.

Is er bezoek dan kun je via het aanraakscherm snel gasttoegang regelen. De wachtwoorden hiervoor kun je dagelijks, wekelijks of maandelijks aanpassen. Ook alle andere instellingen, zoals ouderlijk toezicht, apparatenbeheer of de installatie van de printer, regel je via het touchscreen.

De Touch P5 heeft een krachtige dualcore processor met een kloksnelheid van 1 GHz. In de 2,4 GHz-band biedt hij een totale bandbreedte van 600 Mbit/s. In de 5 GHz stijgt dit tot 1300 Mbit/s.

Drie externe antennes zorgen voor een ruime dekking van het draadloze signaal. De router heeft ook ingebouwde "beamforming"-technologie, die wifi-signalen actief richt naar aangesloten apparaten die dit ook ondersteunen. Verder heeft deze router een usb 3.0-poort en vier Gigabit Ethernet-aansluitingen.

Dankzij zijn elegante zwarte chassis met centraal het kleurrijke aanraakscherm kun je deze router ook zichtbaar opstellen en zelfs aan een muur bevestigen voor eenvoudige toegankelijkheid.

De TP-Link Touch P5 router kost 159 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het wifi-netwerk van de nieuwe TP-Link Touch P5 draadloze AC1900-router stel je snel in met het 4,3-inch kleuren-aanraakscherm. Daarbij heb je geen computer of mobieltje nodig. Je kunt alles instellen via de gebruiksvriendelijke interface inclusief virtueel aanraaktoetsenbord en home-knop voor een snelle navigatie.Is er bezoek dan kun je via het aanraakscherm snel gasttoegang regelen. De wachtwoorden hiervoor kun je dagelijks, wekelijks of maandelijks aanpassen. Ook alle andere instellingen, zoals ouderlijk toezicht, apparatenbeheer of de installatie van de printer, regel je via het touchscreen.De Touch P5 heeft een krachtige dualcore processor met een kloksnelheid van 1 GHz. In de 2,4 GHz-band biedt hij een totale bandbreedte van 600 Mbit/s. In de 5 GHz stijgt dit tot 1300 Mbit/s.Drie externe antennes zorgen voor een ruime dekking van het draadloze signaal. De router heeft ook ingebouwde "beamforming"-technologie, die wifi-signalen actief richt naar aangesloten apparaten die dit ook ondersteunen. Verder heeft deze router een usb 3.0-poort en vier Gigabit Ethernet-aansluitingen.Dankzij zijn elegante zwarte chassis met centraal het kleurrijke aanraakscherm kun je deze router ook zichtbaar opstellen en zelfs aan een muur bevestigen voor eenvoudige toegankelijkheid.De TP-Link Touch P5 router kost 159 euro.Bron: www.diskidee.be