Philips Speech Procession Solutions, fabrikant van professionele dicteerapparatuur, lanceert de Philips SpeechMike Premium 'white edition' LFH3530 usb 2.0-microfoon met een nauwkeurige microfoon van studiokwaliteit, die een ingebouwde ruisonderdrukkings- en "pop"-filter heeft.

De behuizing van de LFH3530 is behandeld met een speciale laag die bacteriën weert. Ze is ook bestand tegen vocht en kan eenvoudig gereinigd worden met desinfecterende doekjes, iets wat in een medische omgeving van extra belang is.

Het ontwerp van deze usb-dicteermicrofoon is ergonomisch zo uitgewerkt dat de microfoon comfortabel meerdere uren per dag gebruikt kan worden. De ingebouwde bewegingssensor schakelt de microfoon automatisch uit wanneer je de SpeechMike neerlegt. Zodra je de microfoon weer vastneemt, wordt de microfoon opnieuw ingeschakeld.

Philips SpeechMike Premium 'white edition' usb-microfoon is uiteraard compatibel met de transcriptie-, spraakherkennings- en dicteerworkflow-software van Philips, zoals SpeechLive en SpeechExec. Bedrijven die geen eigen transcriptiedienst hebben, kunnen ook inschrijven op de SpeechLive-transcriptiedienst.

De nieuwe SpeechMike kan worden gebruikt met alle toepassingen die ook werken met de oudere modellen SpeechMike 3 en SpeechMike 2 en al deze modellen kunnen door elkaar worden gebruikt.

De Philips SpeechMike Premium LFH3530 kost 344,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Philips Speech Procession Solutions, fabrikant van professionele dicteerapparatuur, lanceert de Philips SpeechMike Premium 'white edition' LFH3530 usb 2.0-microfoon met een nauwkeurige microfoon van studiokwaliteit, die een ingebouwde ruisonderdrukkings- en "pop"-filter heeft.De behuizing van de LFH3530 is behandeld met een speciale laag die bacteriën weert. Ze is ook bestand tegen vocht en kan eenvoudig gereinigd worden met desinfecterende doekjes, iets wat in een medische omgeving van extra belang is.Het ontwerp van deze usb-dicteermicrofoon is ergonomisch zo uitgewerkt dat de microfoon comfortabel meerdere uren per dag gebruikt kan worden. De ingebouwde bewegingssensor schakelt de microfoon automatisch uit wanneer je de SpeechMike neerlegt. Zodra je de microfoon weer vastneemt, wordt de microfoon opnieuw ingeschakeld.Philips SpeechMike Premium 'white edition' usb-microfoon is uiteraard compatibel met de transcriptie-, spraakherkennings- en dicteerworkflow-software van Philips, zoals SpeechLive en SpeechExec. Bedrijven die geen eigen transcriptiedienst hebben, kunnen ook inschrijven op de SpeechLive-transcriptiedienst.De nieuwe SpeechMike kan worden gebruikt met alle toepassingen die ook werken met de oudere modellen SpeechMike 3 en SpeechMike 2 en al deze modellen kunnen door elkaar worden gebruikt.De Philips SpeechMike Premium LFH3530 kost 344,99 euro.Bron: www.diskidee.be